Den perfekte sekken til dette drittværet! Nå på salg :D

inneholder annonselenker

P2092660

God morgen dere.

Det er en ny dag med en ny muligheter, det beste er at jeg føler meg mye bedre i ryggen også, woop woop. Klar for å ta denne torsdagen med Snapchat-storm. Neida!

Jeg tenkte jeg kunne legge ved en stjel-stilen til dere i dag. Denne Nike genseren har jeg blitt så besatt av, nesten like mye som de nye skoene mine fra Adidas. Eller hva med denne sekken? Den tåler faktis vann, genialt om man sykler til jobb i disse dager. DRITTVÆR!

P2092658FotorCreated

Ryggsekken her Sko her. Bukse her. Genser her. Skjorte her

P2092664 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ses på Snapchat @EspenHilton eller her senere. ha en fantastisk dag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *