Legen gav meg feil diagnose!

Inneholder annonselenker

Hei dere, its been a minute and a leg later!

Ja, tide fly og det har virkelig jeg også gjort den siste tiden.

For en uke siden falt jeg rett på bakken da jeg var i Kristiansand, og klarte og knekke foten min rett av – neida, men knakk det gjorde den hver fall.

Det var et veldig lite brudd ( heldigvis ) Da jeg ankom Kristiansand sykehus sa de: «Heldigvis så slipper du å operere beinet ditt» For dere som har fulgt meg en stund så vet dere at dette har vært min alle største frykt, så da legen i Kr.sand sa «du slipper operasjon, men må gå med gips i seks uker» tenke jeg, okay! Takk gud, nå skal jeg bare ta dette som en ny og spennende utfordring, prøve meg på nye ting og så ordner alt seg til slutt, det kunne jo vært værre, sant?!

En uke etterpå dro jeg til legen i Oslo for en check up, gipsen ble tatt av med en eneste gang og jeg fikk beskjed at jeg aldri hadde hatt behov for å gå med gips i det hele tatt – joda beinet har fått en skade, og det er brudd, men det er så lite at det holder at vi surrer den med støttebandasje, du hadde aldri trengt gips!!

Det er her folkens at noe virkelig må skje.

Tenk om jeg bodde i Kr.sand og det var der jeg hadde check up, da hadde jeg gått med gips i seks uker uten at jeg i det hele tatt hadde trengt det. Eller tenk om de hadde ment jeg måtte ta en oprasjon, men det hadde hold med gips! Det er virkelig en skam at leger i 2019 ikke kan mer enn dette. Makes u think, hvor skal man gå å sjekke seg fra nå av?!

Uansett – la oss snakk klær til en billig pengesum nå mot sommeren.

Festival ( hippi ) skjorte – HER.

Jeans – HER.

Boots – HER.

Solbrille – HER.

Tom & Jerry t-skjorte finner du – HER.

Sommerskjorte med blomster og leo print – HER.

Shorts – HER.

Skriv en kommentar