du er støgg – du er feit!

Klokken er 10:01 og beste kompisen din har nettopp fått baby på sykehuset – hele vennegjengen dra for å gratulere med både blomster og gaver.  Vakre ord deles ut med glede over den store nyheten. Tenk, barndomsvenninnen sin er blitt mamma til verdens vakreste barn, og der står du og gir ut komplimenter etter komplimenter på hvor vakkert barnet er.

Klokken er blitt 14:28 du er nå hjemme hos deg selv, står foran speilt på badet og ser på deg selv naken. Du bruker ord som feit, stygg hvor du bygger opp ditt eget selvhat fordi du ikke er fornøyd med hvordan du ser ut som menneske.

Hvordan kan du hate det vakre mennesker din egen mamma har laget?

Hvorfor bruker du så mye tid på ødelegge hva din egen mor har skapt?

For noen timer siden var du hos din bestevenn. Her delte du nettopp ut de største komplimentene gjentatte ganger, noe som helt sikkert din mors bestevenn en gang gjorde også.

Om 15 år, hvordan tror du barnet til din bestekompis vil føle seg? Når du i dag står foran speilet og du bruker så mye av tiden din på å hate deg selv, når du faktisk er så elsket av alle for hvem du er, hvordan du ser ut og hva du står for som person.

Dette hatet kommer ikke fra venner, ikke fra familien din, men trolig fordi du har møtt en jævla idiot eller du følger noen som får deg til å føle deg ikke bra nok. Slutt å følg, og slutt å heng deg opp i livet du ikke lever lenger. Det er en grunn til det kalles fortid, så la det være fortiden din – ikke fremtiden.

Tenk all den tiden du bruker på å hate deg, bygger opp ditt egent selvhat om og om igjen – hva om du heller bruker tiden du har her på jorda på talentet ditt – skaper drømme jobben din, bruke hodet ditt riktig – være tilstede med familien din eller på det som faktisk gir deg lykke i livet.

Det er på tide du ser din egen verdi, og legger fokuset på hva som gjør at du føler deg sterk og lykkelig.

Du husker følelsen av lykke? Det å være glad? Om ikke, tenk at du er tilbake på sykehuset nå, hvor du ser din aller bestevenn stråler av lykke for hun har nettopp blitt mamma til verdens vakreste barn.

❤

Skriv en kommentar