Vi har tatt av oss 101 kilo på 4 uker!

Egen reklame

Hei dere,

Jeg har bruk mye av tiden min de siste månedene på å gjøre klart konseptet mitt Happy Body People. Et nytt treningskonsept hvor jeg får muligheten til å trene flere om gangen online på en lukket facebook gruppe. Dette er en plass hvor alle kan være anonyme om man ønsker det. Trening kan for mange mennesker være et sårt tema, og det er her jeg kjenner meg mest igjen, derfor har jeg laget dette konsepet hvor man jobber hardt sammen for å nå målene våres.

Vi skal gjennom raske og effektive treningsprogrammer som vil gi deg energi, og som vil være med på å stramme opp kroppen. Programmene skal du gjøre i eget tempo. Men jo mer du gir, jo mer resultater får du.

Hver uke deler jeg 3 treningsvideoer med dere, disse kan du sette på når det passer for deg å trene, og treningen kan du gjøre hjemme i egen stue, på ferie, eller på et hotellrom. Videoene blir liggende i gruppen i 4 uker.

Jeg blir også å dele en sunn og god meny som består av 50 deilige oppskrifter. Her skal dere få tips til hva dere kan spise til frokost, lunsj og middag. Menyene består av lette oppskrifter som alle kan lage, og gjennom disse vil dere få en forståelse på hvor enkelt det er å spise sunt og billig.

Hvorfor HAPPY BODY?

Det å skulle trene med fremmede mennesker er en av hovedgrunnen for at vi dropper å trene – jeg vet hvordan det føles å ha lyst til å trene, men ikke helt vet hvor man skal begynne, hvem man kan spørre, og jeg vet også hvor vanskelig det føles å komme seg ut av komforsonen og sette i gang.

Jeg ønsker å hjelpe deg som kanskje sliter med å komme opp av sofaen, ut av døren, eller ikke tør å dra på et treningssenter og spør en PT om råd. Dette er for alle selv om man er tilknyttet et senter også, og jeg kan love deg. Gjør du jobben som skal til, vil resultatene komme.

MELD DEG PÅ HER TIL FEBRUAR!

HAPPY BODY handler ikke om å få sixpack på 1-2-3 eller en kjapp slankekur. HAPPY BODY handler om å ta vare på kroppene våre på en sunn og bra måte.

Få mer energi og overskudd i hverdagen folkens, det er nøkkelen.

Happy body deltaker januar – episode 1

«Det er faktisk helt utrolig.. jeg har tidligere slitt med angst og depresjon, men etter jeg startet med happy bodypeople så har jeg ingen plager og det er lenge siden jeg har følt meg så frisk og hatt så mye overskudd.

Totalt har kundene min i januar gått ned over 101 kilo til sammen, det er mye – og tilbakemeldingen fra kundene treffer meg mitt i hjerte, tenk at jeg har fått muligheten til å ta en del i livene til fremmende mennesker som ønsker mer energi og overskudd til familiene sine.

Jeg har rett og slett funne drømmejobben min, og nå skal jeg sette i gang med nye mennesker i februar, dette hadde jeg aldri trodd for noen år siden. Evig takknemlig for at jeg får bidra i livene deres.

Har du lyst å være med i februar?  MELD DEG PÅ HER!

Når dere har betalt, legger dere til denne facebook profilen som «venn»

Jeg går over innbetalingen, og godkjenner hver enkelt person, deretter legger jeg dere i treningsgruppen. ( Dere blir godkjent innen 3 februar.

NB: Husk å bruk samme navn i betalingen som dere har på Facebooken deres, eller gi meg beskjed.

Gleder meg noe helt sinnsykt til å bli bedre kjent med dere i februar.

Happy Body people på Instagram finner du HER.

Skriv en kommentar