så mange mennesker vil være med på Happy Body People februar!

Frokost er dagens første, og kanskje viktigste måltid. Hvorfor det?

Jo, frokost er først og fremst det måltidet som bryter nattens faste. Faste en tilstand hvor kroppen er i en nedbrytningsfase fordi den har gått lenge uten mat. Da bryter kroppen ned andre næringsstoffer for å gi kroppen energi.

Protein eller fett er de næringsstoffene som da brukes fremfor karbohydrater. Over en lengre periode er dette ugunstig for kroppen og derfor er det viktig å spise frokost slik at du stanser fasten.

Når du spiser frokost stabiliseres også blodsukkeret og du får økt energi. Ikke minst bidrar frokost til at du lager deg bedre rutiner på måltidene dine utover dagen. 

Min frokost består som regel av økologisk havregrøt med ti gram mandler, litt kokosflake, kanel og mandel melk. Det smaker helt fantastisk, pluss du får i deg de gode karbohydrater som gir deg god energi tidlig på morgenquisten, bare nydelig ass!

For tre dager siden kickstartet jeg Happy Body People konseptet mitt, og at så mange ville være med første gangen er virkelig en ære, og håper jeg klarer å levere opp til forventingene.

Det er jeg som står bak alt, filmer, snakker, trener osv – så dette er et one man show, og jeg jobber kanskje opp mot 18 timer om dagen, men herregud som jeg elsker det. Det å se folk trene, presse sine egne grenser for å nå målene sin, nei vet dere hva?! Dette er virkelig drømme jobben.

I går la jeg ut spørsmål om noen kunne tenke seg å bli med på episode 2 i februar, og allerede er det over 500 mennesker som har vist sin interesse. Så da er det bare en ting å gjøre, kaste seg rundt og jobbe videre.

Jeg ba folk ta screenshot om de ville være med på episode 2 av Happy Body People februar. Og så mange har tatt bilde til nå. Vilt og veldig gøy.

Skriv en kommentar