vi ringer inn julen i kirken for første gang

God jul alle sammen,

I år feirer jeg jul i Oslo og i egen leilighet sammen med beste kompisen min Terje. Vi er begge voksne single mennesker som lenge har hatt lyst å skape vår egen tradisjon i julen, så da feirer vi sammen. Julen handler ikke om hva som ligger under juletreet, men hvem man feirer sammen med, og for meg er venner familie.

Jeg har i alle år hatt utrolig lyst å starte julen i kirken, så med tanke på at Ila kirke skal legges ned dro vi ditt i dag og sang julen inn, og jeg må si at dette er kanskje noe av det koseligste jeg noen gang har gjort i hele mitt liv, og det er ikke tull engang.

Vi hadde en prest som virkelig fikk oss i en følelsesladde steming. Vi sang, vi lo – og ja Terje, han grått litt, litt følsom han far – og det er helt lov i juletider.

Så fine mennesker, er det en ting jeg anbefaler alle, så er det å ta turen i kirken neste år og ringe inn julen sammen med ukjent mennesker, se de i øynene og ønske de alle en riktig god jul.

Håper kvelden deres blir magisk, og husk, julen handler om å senke skuldrene, puste med magen og spise så mye mat du bare klarer.

Nyte kvalitetstiden dere <3

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. ♥️♥️♥️♥️♥️ Glad for å høre at du hadde en god opplevelse i kirken! Kirken er mitt fristed som gir meg utrolig mye glede og frihet 😃 Stemt på deg på Vixen😁