dette må være tidenes julegave!

Inneholder reklame.

Lene og jeg skulle ha kontor sammen i går, noe vi har en gang i uken, men først lurte hun på om vi skulle kjøre litt sparkesykkel i Oslos gater først.

Maria, vår felles kompis hadde bursdag, da passet det perfekt og cruise opp til tannlegekontoret hennes med både boller, bursdagshatt og sang først. Herregud, dette er rett og slett noe av det gøyeste jeg har gjort siden jeg var en aldri så proff på rollerblades back in the days, og gjett om jeg var proff da! Da rollerblades var the shit, hoppet jeg fire meter opp i luften, tok piruetter og kunne gå baklengs i minutter, de dagene er over nå, men har dere testet sparkesykkel på strøm?! Kanskje ikke helt det samme, men dævendøtte noe så sjukt gøy.

Gjett om jeg har lagt listen på julegaver høyt i år, eller kanskje ikke så høyt med tanker på at jeg ikke får så mye julegaver, men denne har jeg sjukt lyst på, det er virkelig den perfekte cruiseren til å kjøre rundt på, enten om du bor i byen, eller i bygda. Jeg er besatt, så nå håper jeg det ligger en slik en under juletreet i år. For det beste med denne lille fartkjøreren er at man kan pakke den sammen etter bruk, og legge den bort.

Jeg fikk låne min av Lene som hadde en ekstra liggende, men de fås kjøpt på Elpv.no.

Hvor gøy er det ikke å reise ut i verden, ta med seg denne i bagasjen og cruise rundt? Tenk hvor mye dere hadde fått opplevd da?! Jeg hadde lett tatt med meg min til København hvor det å sykle er blitt mer populært enn å spise dansk smørbrød.

RIDE WITH STYLE!

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Totalt Ride with Style. Denne kledde du:)

    1. Sjukt fett 😀

  2. Ser super cool ud! Hvor hurtigt kan det gå?

    1. Tror faktisk de kan gå opp mot 60kmt
      WROM WROM 😀