Netflix og knull

Er du klar for helg med avslapping og kanskje litt Netflix og chill med en ny date kanskje?

Ja, takk med en gang sier nå bare jeg. Men er det bare meg, eller ser man noen gang ferdig serien man setter på om man har date med seg? Når jeg sier Netflix og chill, mener jeg i grunnen kos og klinings med en helt ny person, gjør ikke dere? For sannheten er jo, om jeg virkelig ville ha Netflix og chill, hadde jeg nok dratt ut på butikken, handler inn alt jeg fant av godis som jeg hadde lyst på, og gjerne en ekte vintage Grandiosa fra Stabburet.

Jeg hadde satt på serien jeg alene skulle følge med på, inn i ovnen med pizzaen, og som vanlig hadde jeg allerede klart å trykt i meg halve posen med godteriet i det pizzaen steiker i ovnen, og innen det var gått 30 minutter av serien er det nesten tomt for godteriet i posen, og har bare et stykke igjen av pizzaen. Dette er hva jeg kaller for Netflix og chill. Nettflix og chill er med andre ord egen tid hvor du kan grise med deg selv, og det er CHILL!

Men over til serier du se i helgen:

«Tell me a story» HBO – Psykologisk thriller

Verdens mest kjente eventyr er født på ny som en mørk og vridd psykologisk thriller satt i moderne New York City. Den første sesongen av dette serialiserte dramaet knytter sammen de tre små grisene, «Rødhette» og «Hans og Grete» til en episk og subversiv fortelling om kjærlighet, tap, grådighet, hevn og mord. Terningkast 5

«The bodyguard» NETFLIX – Den mest sette serien på BBC siden 2018

Serien er satt rundt David Budd, en heroisk krigsmann fra British Army som lider av PTSD, som nå jobber som spesialistbeskyttelsesoffiser for Royalty og Specialist Protection Branch i Londons Metropolitan Police Service. Han er opptatt av å beskytte den ambisiøse Julia Montague, og fra episode 1 er du hooked!

Jeg lover deg at du ikke klarer å legge fra deg denne serien. Første sesong har seks episoder, så her er det bare å handle inn mengder med godis, for du blir sittende å se gjennom hele sesongen, du trenger ikke noe date for å si det sånn! Terningkast 6

Skriv en kommentar