lag deg en næringsrik middag på under 10 minutter ( blåmandag )

Hei fra meg dere – er dere mandagsklare, eller har dere en blåmandag? Jeg er hver fall mega klar for en ny og forhåpenligvis spennende uke. Helgen min har vært super koselig, middag med Lene og en kompis på fredagen, hvor vi satt hjemme og slurpet i oss noen små glass med rødvin ( flasker) og snakket om det livet man kunne ønske man hadde.

Lørdagen dro mine single kompiser og jeg for å se filmen: A star is born med frøken Gaga i hovedrollen – vi gråt, lo og koste oss gjennom hele filmen med fingertuppene dyppet langt nede i popcorn-beger, nam nam. Nydelig film og veldig deilig helg. Har dere enda ikke sett filmen, mååå dere dra asap.

Over til ny uke, ny matprat og masse deilig trening på agendaen. Jeg vet hver fall med meg selv når det kommer til blåmandager – eller dager hvor jeg ikke er helt tipp topp i formen med tankene mine at jeg kan fort ta turen ned på butikken, stapper kurva full av tull og tøys som kroppen – eller hodet mitt ikke har så godt av – setter meg hjemme, innelåst og helt alene hvor jeg spiser meg alt for mett på «drittmat» som ikke inneholder så veldig mye fornuftig, og dette vil heller ikke hjelpe meg videre og ut av døren. Vi har helt sikkert alle slike dager, så derfor tenkt jeg å dele et lite super godt tips med dere nå.

Fullkornslefser med kylling og grønnsaker – smaker så sjukt digg, og man føler at man har en aldri så liten fredagstaco på en aldri så tøff blåmandag, og husk det vil ikke ta deg mer en ca 10 minutter så er middagen ferdig.

Du trenger: 

 • 400 gram kylling.
 • En avocado
 • Cherrytomater
 • Agurk
 • En chilli som du finhakker og drysser over kyllingen sammen med litt fajitas krydder. ( nydelig smak )
 • Salsa ( jeg kjøper alltid den sterkeste, om jeg ikke lager min den selv )
 • Jeg bruker ikke rømme, men mager kesam.
 • Revet ost på toppen.

Kjøp gjerne inn brokkoli som du blande inn i avokadomiksen din. Bruk stavmikseren ( Smaken blir helt fantastisk, og du trenger ikke koke brokkolien, bare vask den litt først. Om du ønsker salat anbefaler jeg at du kjøper en pose med spinat, knasende digg.

Du har hver fall middag for to dager, om du ikke er veldig sulten da – og kjører på med hele herremåltidet på samme dag.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

 1. Nam ser digg ut! Skal prøves😋

  1. Håper du liker det like godt som meg 😀