jeg er med i ROM123

Inneholder annonselenker/reklame

Rett før jeg flyttet et par kofferter og satt kroppen min på flyet over til Las Palmas / Spania for noen måneder siden hadde jeg besøk av ei fabelaktig dame. Hun kom hjem til meg og gjorde et intervju til iteriør magasinet ROM123, og nå er saken helt ferdig, og kommer i butikkhyllene på mandag.

Tenk det da, min lille ungkarshule på Grünerløkka som jeg kjøpte, og angret bitter på i etterkant har når fått seg noen smekre sider i Norges kanskje største interiør magasin, det er sjukt stas.

Jeg synes dette er så sjukt gøy nettopp fordi jeg har stått for det kreative selv, bygd – tenkt –klikket –gråte – kjeftet på veggene, kastet telefonen i gulvet, dratt meg i håret, og vært så frustert noen ganger at man skal være glad for at ikke det var en kjæreste tilstede – haha, samt ekstremt lite søvn noen ganger, men til slutt ble resultatet helt fantastisk, og nå sitter jeg igjen med noe jeg er så stolt over.

Hvem hadde trodd at interiør kunne være så morsomt, hver fall ikke jeg for noen år siden – men nå, ja – nå elsker jeg det, og dette har gitt så mersmak. Så om du vil lese intervjuet og prosessen bak, kan du stikke innom en butikk nær deg, og ta med deg det nye ROM123 magasinet på mandag, og se hva du ville kommet hjem til, om jeg var interessert i deg <3

Legger ved noen lenker til dere – om dere skulle få lyst å shoppe noe av det jeg har i leiligheten.

Sorte vinglass finner du HER – og sorte champagneglass finner du HER.

Den grønne velour stolen får du nå med 10% avslag, du finner den HER.

Det grønne velour sengeteppet får du nå med 50% avslag – du finner det HER.

Stort rundt 80 cm speil finner du HER. Perfekt til å ha over sofaen i stuen. 

Og til slutt – den perfekte stolen som knekker opp fargene litt i stuen, finner du HER

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. DU ER SÅ FLINK! Stolt a dæ <3 <3

    1. <3<3<3