fettforbrenningsprogram sammen med kompis

Hei dere –

I går kjørte jeg på med 5 runder på tredemøllen, denne økten tar litt ekstra tid, og ikke sikkert at den passer for alle der ute. Målet med denne økten er å lure kroppen litt kan du si, så om du ikke er glad i å løpe, funker den aller best å gjøre sammen med en kompis. #teambuilding

Da er det som om dere løper sammen, og pusher hverandre frem om fellesmål.

Du løper 20 sekunder på, 10 sekunder pause.

Jeg er ganske lang i beina, så begynner alltid med 10 i hastighet – så rett over på 11 – 12 -13 -14 -15 -16 -17 – 18 -19 – og siste 20 sekundene på 20.

Deretter rett ned på 10 igjen, og kjører på med ny økt helt til jeg har løpt fem runder. Tiden totalt er på ca 45 minutter, så husk god musikk på ørene, og ta med deg en kompis slik at dere kan motivere hverandre. Føler du for å ta deg en liten pause etter hver runde kan du ta deg 60 sekunder -før du setter igang med neste runde.

Jeg prøver å løpe denne økten to ganger i uken – og resten går til vekter, eller HIIT på 15 minutter om jeg er opptatt med andre ting.

Håper dere skjønte hva jeg mente. 20 sekunder på, 10 sekunder av, men bruk den hastigheten som passer dine bein, og kondisjon, gjør du denne vil du automatisk få bedre puls og forbrenning.

Lykke til 😀

Skriv en kommentar