gulrot cocktailen med ingefær

En real kickstart på en mandag er denne fantastiske frokosten som gir deg masse deilig energi utover dagen – økologisk havregrynsgrøt med proteinsjokolade, og den smaker helt himmelsk om jeg får si det selv – du bruker proteinpulver fra Nutramino, den smaker helt himmelsk.

Du trenger: 

Havregryn ( øko ) kvart banan – To ss med proteinpulver ( sjokolade) – og kokende vann på toppen. Rør godt sammen, og la det stå i et par minutter.

Juice cocktailen:

Har du ikke en maskin som kan knuse grønnsakene og frukten kan det bli litt vanskelig å bli kvitt alle klumpene, men du også bruke stavmikser hvor du siler alt etterpå, tar litt lengre tid – men det funker. Denne juice cocktailen inneholder masse deilige vitaminer som kroppen din vil elske. ( A -C -K vitaminer )

Du trenger til 2 personer: 

To gulrot – ( bittelitt) ingefær – pasjonsfrukt – et  eple – En halv appelsin, og litt kanel på slutten. Blir det for lite fyller du på med ekstra gulrot og litt eple.

Håper det smaker, og om du lager dette ca en time før du skal på trening, kan jeg love deg at treningen din vil virkelig gi fart. Masse energi og gode karbo som gir mening.

Skriv en kommentar