det er slutt og over!

Da var eventyret i Spania og Las Palmas over for denne gang – og for en reise det har vært. Jeg har kost meg hvert eneste sekund med nye bekjentskap, et hotellrom som er hjemsøkt, destinasjoner og restauranter opplevelser som man bare kan drømme om, okay – den siste der var kanskje litt oppskrytt, men isen de selger i Spania er virkelig en drøm for kjeften din, herregud for noen smaker og varianter, har ikke spise så mye is siden jeg var liten, og 17 mai var favorittdagen min.

Nei dere, jeg har virkelig kost meg glugg i hjel, men så er det veldig godt å komme hjem også, til egen leilighet som ikke spøker så alt for mye, et kjøleskap som består av 97% proteiner, og egen seng som får deg til å drømme deg bort til neste reise, hvor det blir har jeg ikke bestemt meg for enda, men jeg gleder meg allerede til alt som kommer, im a yes man!

Apropo mitt hjem og min seng, nå kommer det snart en stor hjemme hos reportasje i et magasin på butikken, tror faktisk det kommer ut denne måneden, det gleder jeg meg til å vise dere, og hver fall siden jeg har pusset opp hele denne bunkersen selv, klapp på skulderen kreativiteten.

Nå venter frisør og gym-timen på meg denne lørdagen, eller blir det rolig hjemme i kveld. Håper lørdagen deres blir magisk.

Skriv en kommentar