sliter med løpeknær og vond rygg?! da kan denne hjelpe deg

inneholder adlinks

Hei fredag – klokken var 07:00 og jeg var på toppen av hotellet vi bor på for å trene på en litt annen måte enn jeg pleier. For hva skjer om man tar en liten timeout på morgenquisten, og virkelig strekker og tøyer ut hele kroppen?!

Alt jeg kan si er at dette er å anbefale, og om man er så heldig å ha et basseng i nærheten, anbefaler jeg å kaste seg ut i dette rett etterpå – lenge siden jeg har følt meg så våken ass. Har du ikke basseng, nei – da har du ikke det!

Jeg har falt for en utrolig deilig øvelse som man gjør med form-roll. Du kan se videoen på min snapchat @espenhilton hvordan jeg gjør øvelsene om du er i tvil, men alt handler om at du skal legge ryggen på rullen, hvor du ruller deg frem og tilbake i noen minutter. Det knekker godt, og om du er en av de som sliter med løpeknær, kan jeg anbefale å bruke rullen på lårene.

Bruk den både på fremsiden, baksiden og begge sidene, du vil merke at det å løpe vil bli mye bedre jo mer du varmer opp før du starter med løpingen om du bruker denne form-rollen.

Du kan kjøpe deg en slik form -roll HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *