press play

Kanskje en av de beste seriene jeg har sett på lenge, ikke bare er det favoritt forfatteren Stephen King som står bak denne fortellingen, men i serien har de fått med seg et spekter av virdundelige skuespill-talenter. Jeg sitter klistret som en klegg hver eneste uke, please – si at det kommer en ny sesong, sjukt spennende!

«Castle Rock» er en psykologisk grøsser-serie lagt til Stephen Kings multivers, og den kombinerer den mytologiske skalaen og personfortellingen til Kings best likte romaner. En episk saga om lys og mørke utspiller seg på noen få kvadratkilometer i Maines skogsområde.

Jeg vet ikke om dere har sett Netflix sin serie “Nacos” – men det har jeg og jeg ELSKER den, derfor tenkte jeg med en gang når HBO skulle komme ut med “Snowfall”  at dette blir helt sikkert litt kamp om seerene, men vet dere hva?! “Snowfall” er så sjukt bra laget den også, så her anbefaler jeg rett og slett begge seriene. 2 sesonger ute allerede, gøy!

Los Angeles 1983. “Snowfall” er et drama som tar for seg den spede starten av crack-kokain-epidemien og dens radikale innvirkning på vår kultur. Historien følger flere personer på en voldelig kollisjonskurs: Franklin Saint, en ung, urban gründer på leting etter noe bedre. Gustavo Zapata, en meksikansk bryter som er fanget i sin kriminelle families indre maktkamp. Teddy McDonald, en CIA-agent som rømmer fra en mørk fortid, og som starter en uoffisiell operasjon for å finansiere Contras i Nicaragua. Og Lucia Villanueva, den rolige og beherskede datteren til en meksikansk forbryterkonge.

Er det her vi alle skriker i kor: And the EMMY goes to -Amy Adams for her role in Shap Objects. For et fantastisk skuespill fra ei som nesten bare spiller inn komedie, så tar hun på seg denne rollen, og leverer noe så inn i helvete! Denne miniserien handler om en urban journalist ( Amy Adams) med en vanskelig fortid som blir sendt tilbake til hjembyen sin for å dekke nyheten om en rekke uløste barnedrap, og dere, det er tidenes avslutting av sesong 1. Jeg håper på mye mer, og krysse fingrene videre.

Håper disse faller i smak hos dere også, nå skal jeg kommer meg på trening, før jeg kjører på videre med en deilig jobb lørdag i solfylte Las Palmas.

Nyt lørdagen kompiser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *