vi unner oss ikke mye, men vi unner oss det lille ekstra

Vi unner oss ikke mye, men vi unner oss det lille ekstra når vi kan, noe vi nettopp gjorde i går, Maria og jeg.

Vi pakket med oss et par truser, en shorts, en bikini og kastet oss i den lille Fiat bilen vi hadde leide til 60 euro og kjørte sørover mot Arguineguín som er et av de roligere stedene langs sørkysten av Gran Canaria. Her sjekket vi inn på Radisson Blu som er et 5 stjernes hotel ved kysten, og jeg kan virkelig ikke få skryte nok av dette. Det er ikke sesong her nede nå, så man kan si at vi hadde hotellet nesten for oss selv, sjukt digg! Boblebad på balkongen og skyfri himmel fra klokken 14:37.

Så om jeg skal anbefale dette hotellet til noen så er det for dere med barn i høysesongen, og for dere som er barnefri når det ikke er sesong her. Det beste for min del var sengen – sjukt digg å sove i, og balkongen med boblebad – og selvsagt at de har en helt egen dagligvare butikk i underetasjen, og late check out helt til klokken 17:00.

I motsetning til turistbyene Playa del Ingles og Puerto Rico er byen en levende fiskerlandsby hvor lokalbefolkningen lever side om side med turister og nordeuropeere, aka nesten ingen har åpnet opp engelskboken på skolen for å si det sånn, så her går det mye i tegnspråk og si, si, gracias – men heldigvis så kan Maria en del spansk etter år med ryggsekk på ryggen, for hun har bodd på titalls backpackers hostels på det spanske kontinent.

Stor 24 timers ferie klem fra Espen og Maria

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Kult å se deg i GC 🙂

    Hilsen hun på den hvite svanen i bassenget 😂

    1. Espen Hilton

      Nei så koselig – skulle sagt hallo vettu, viste ikke dere var norske – håper ferien var magisk 😀