6 – 10 siders hjemme hos meg reportasje

Hei dere –

Da jeg begynte på mitt litt for store oppussings prosjekt i fjor tenkte jeg hele tiden på at jeg ville lage noe som kunne inspirere andre, – og som kunne være såpass rimelig at alle skulle kunne gjøre det samme, budsjett, budsjett, – budsjett!

Gulv er byttet, sengeløsningen er gjort om til en smart løsning med oppbevaring under. Gulvet er nytt, men på budsjett og jeg har brukt rester av gulvet som skyvedører på sengen. Litt maling i sort så matcher det glassvinduet.

Min inspirasjon har hele tiden vært kule studio leiligheter fra Los Angeles og New York, jeg er litt besatt av den stilen ass. Når jeg sitter i sengen og ser utover kan jeg faktisk se utover hele Oslo, sjukt heldig som har fått muligheten til å skape min aller første drømmeleilighet, men det blir ikke den siste.

I går hadde jeg storfint besøk her hjemme fra et magasin som ville lage en 6 – 10 siden hjemme hos reportasje om smarte løsninger, tenk det dere?! Det hadde jeg aldri trodd for noen år siden, ig hvert fall ikke i det jeg kjøpte leiligheten – fy den var ikke noe fin back in the days!

Gleder meg til å vise dere magasinet når det kommer ut, håper dere finner litt inspo. Nå skal jeg løpe på et spennende møte – så trening. Tenkte jeg skulle lage nytt program til dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

 1. Hvor er d fine gulvet fra?☺️

  1. Espen Hilton

   Gulvet er fra Gulvbutikk.no

 2. Hvor er lysestaken med apen fra? såååå fin!!

  1. Espen Hilton

   Den er fra H&M

 3. Benjamin Malik Lohne

  Hvor redigerer du bildene slik at du får slike filtere

  1. Espen Hilton

   Heter HUJI filter 😀

 4. Men hvor er sofaen fra? HOT

  1. Espen Hilton

   YggogLyng