california kitchen

Hei dere –

Det er kanskje ikke alt for rart at jeg er veldig glad i nabolandet vårt Danmark, min mor er dansk og kommer fra en liten » Katøffel » by ved navn Odense. Jeg har aldri vært der, men har hørt at denne katøffel byen ikke er alt for stor, men etter litt grundig arbeid kan jeg fortelle at de som fortalte meg at denne byen er liten lyver som faen, for i Odense fantes det faktisk 158 678 mennesker i 2009, og med tanke på hvilket kjøttmarked og som finnes i dag, så har sikkert Danmarks tredje største by nådd over 200K innbyggere.

De siste årene har jeg bodd i store byer i både inn og utland, så da er det helt naturlig at København ville blitt den byen i Danmark jeg hadde flyttet til ( og dere skal ikke se bort fra at jeg flytter hit i en periode ) bare for å pushe mine egne grenser litt, og jeg sier aldri nei til å bli kjent med nye mennesker som kan bidra til at jeg kan få mer visdom i livet, sånt elsker jeg.

Tenkte jeg kunne tipse om en fantastisk restaurant hvor de selger sunne og deilige bowles som dere kan ta med ut i parken.

California Kitchen, den ligger ved Nørrebrogada 12

2200 Copenhagen.

Prisene er kjempe fine, og betjeningen er helt fabelaktige. Enten sitter du inne og koser deg med deilig 90-talls musikk, eller tar du en takeout.

Jeg kjøpet avokado bowle – 85 kr og en flaske vann på papir boks ( miljøbevisst )

Sånt liker man.

Vi ses litt senere, og husk. Disse deilige sunnhets skålene er super lette å lage hjemme også.

  • Avocado
  • sorte bønner
  • tomater
  • agurk
  • mais
  • salat
  • kylling, salma laka eller vegetar, – bare bruk fantasien når du går på frukt avdelingen på butikken

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *