Stavernfestivalen 2018

Hei dere, jeg har herved vært på min aller første Stavernfestival, –  for en fantastisk opplevelse.

Jeg har alltid vært en sucker for festivaler, men for min del handler det mer om stemmingen en selve konsertene. Jeg er en people person – og elsker og se folk smile og kose seg – det og mingle med ukjente mennesker er så fint, alle blir kjent på en helt annen måte når man er på festivaler.

Etter 12 år i motebransjen så skal jeg ikke legge skjul på at jeg digger festival-moten også– her er ALT lov. Be crasy og wild, and be fuckings free. Ta på deg noe du liker, og bær det med personligheten din.

Dag 1:

Jeg hadde på meg t-skjorten med Britney logo som jeg kjøpte på e-bay til 198 .- Jeg klippet av ermene så den ble til en singlet heller, fordi når man kjøper  t-skjortene i USA kan de være litt lange på ermene. Briller fra Persol & shorts fra Jack & Jones.

Men selvsagt er det helt rått og få se artistene opptre live også, som for eksempel: DUA LIPA, der snakker vi artist som leverer på høyt nivå. Herregud som vi koste oss med henne på scenen – men det og ha rom rett ved siden av noen artister er ikke og anbefale, haha. Vi bodde rett ved siden av artisten Wiz Khalifa, det anbefales IKKE!

Dag 2: 

Jeg har på meg skjorte fra Carlings, Briller fra Le Specs, shorts fra Jack & Jones.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *