her er triksene som gjør små leiligheter mye større med en gang.

Hei dere, og hallo til alle som enten skal kjøpe seg en leilighet for aller første gang, eller bare pusse opp sin lille leilighet. Det finnes noen ting man kan gjøre for å få leiligheten til og se litt ”større” ut en hva den virkelig er. Det er litt det samme som da jeg jobbet som stylist back in the days.

Det og forstå seg på kroppen og hvordan man kan fremme sine beste sider er litt det samme som hvordan man fremmer den beste siden av det lille hjemmet man bor i også – Så selv om du kanskje ikke har råd til en to roms som førstegangskjøper så er det ingen grunn til å fortvile, la kreativiteten blomstre.

Did you know?!

Mote og interiør er ikke så forskjellig, ofte henger interiør i en rød tråd med hvordan man kler seg. Fargekartet på interiør er ofte hentet fra motekartet – så om fargen blått er hot i motebildet, er det nok veldig stor sannsynlighet for at du finner det på veggen hjemme hos noen også.

Slik gjør du leiligheten høyere:

For å få leiligheten til å virke høyere er det en genialt ting og bruke gardiner slik jeg har gjort det. Heng de så høy du klarer opp mot taket, ikke bruk vinduskarmene som heng, men heller heng de mot veggen. Tenk hotellrom som inspirasjon her.

SLÅ NED VEGGER: 

Kan du slå ned vegger –da gjør du det slik. Åpne løsninger vil automatisk gjør små leiligheter større. Jeg slo ned veggen på kjøkkenet og da bli rommer noen cm større, pluss jeg tok bort den ene gass ovnen, for hvor viktig er det i grunnen med to ovner i en 35 kvd leilighet? Bare tull!

Soverommet / alkoven.

Soverommet eller alkoven bygger du litt i høyden, slik at du kan bruker rommet under sengen til oppbevaring og ekstra garderobe. Jeg kjørte på med en litt nyc-style.

Gulv:

Selv om du velger en mørke farge som veggfarge i en liten leilighet betyr ikke det at leiligheten blir mindre – her gjelder det og tenke på gulvet. Jeg valgte en veldig lys farge på gulvet, noe som automatisk gjør leiligheten større i øyekastet. Ikke vær redd for og bruke farger – farger er gøy, og du blir glad aka happy pride!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Hei! Veldig fin blå farge på sovealkoven! Hva heter den? 😁

  1. Espen Hilton

   Koden på fargen ligger litt lenger nede under oppussing på soverommet 😀

 2. For en flott og nydelig forskjell 😃 Godt jobba!

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Hilde :d

 3. Linn-therese seljelid vabø

  Såå utrolig nydelig ❤️

 4. Stilig sofa! Kan du dele hva den heter, hvor den er kjøpt og farge/stoff?

  1. Espen Hilton

   Hei Gro.

   Dette er en norsk desig som hete Ygg&Lyng- Jeg kjøpte den på Yggoglyng sin nettside. Jeg har veloutstoff i grønn 😀

 5. Hei 🙂 Du har fått det så utrolig fint hjemme!! Kan jeg få spørre hvor de ulike skjærefjølene du har er fra? 🙂

 6. Gud, så flink du er! Nydelig hjem.

  1. Espen Hilton

   Tusen takk <3