bestiller du meny 7 her vil du få mer enn bare mat, tørr du?!

Det er mange spør om jeg kan anbefale gode restauranter når de kommer til Oslo, eller takeaway restauranter hvor de selger bra sushi og wok.  En av mine absolutt favoritter innen sushi og wok er THE WONG`S, eller plassen heter bare Wong`s, men jeg later som den er litt mer spennende enn som så når jeg først skal beskrive plassen.

Noen ganger kunne man rett og slett ønske at disse små spiseplassene hadde en litt mer spennende historie rundt seg enn bare Wongs på hjørnet der man bor.

Du vet – i NYC om man stikker inn på enkinesisk restaurant er det ikke sikkert det bare er en vanlig kinesisk restaurant du får, noen ganger finnes det både strippebuler og underground klubber bak lukkede dører.

En gang opplevde jeg og gå gjennom en telefonkiosk, – og på den andre siden var det en lang mørk gang – helt i enden av gangen sto det en stor, høy mørk mann, og om du sa meny 7, åpnet han neste dør for deg, her fikk vi tilgang til tidenes kuleste danseklubb, hvem hadde trodd det i det man gikk inn og bare skulle bestille seg takeway?!

Så nå skjønner du kanskje hvorfor jeg liker å leke med tanken om at kanskje det ligger noe mer bak dørene på THE WONG`S enn hva man tror. Jeg tviler sterkt, men tanken er god da – og om ikke annet så kan jeg anbefale meny 10 hos den vanlige Wong`s.

Eller tør du spørre om meny 7?

God middag, og velkommen til Oslo.

Wong`s sushi og wok ligger på Thorshov / Sagene. Adressen er Sandakerveien 10 E.

Prisene er veldig fine -og fisken er av veldig bra kvalitet. Risen er perfekt laget, noen ganger er det litt for mye ris på maten, men det er bedre med for mye enn for lite, ikke sant?!

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei! Er dette et samarbeid?

    1. Hei & nei – bare et hyggelig tips, og en fortelling om en resturant opplevelse jeg hadde i NYC, men det står ganske tydelig her 😘