7 minutters ferie trening.

Hei dere, og god mandag.

Denne helgen har jeg gjort tre veldig viktige ting – lyttet til kroppen, slappet av og sove nesten 40 timer. Neida, kanskje ikke fult så mange timer – men jeg har virkelig tatt meg en god timeout fra både sosiale medier og jobb, så nå kjenner jeg meg virkelig giret påbåde og dra på gymmen igjen – og dele et super effektiv treningsprogram med dere.

Dette programmet tar 7 minutter og gir virkelig en god effekt på kroppen om ønsket er å stramme opp, eller få ekstra energi utover dagen.

7 minutter og du er ferdig. Du jobber 30 sekunder på hver øvelse, tar 10 sekunder pause og forsetter. Jo hardere du jobber, -desto mer resultat får du.

Gjør denne tre ganger i uken – og du vil virkelig oppnå gode resultater.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *