Pharrell Williams har designet klærne mine til Elle sin sommerfesten 2018

Hei torsdag – og Elle sommerfest 2018.

Det er to – tre fester i Norge som virkelig er helt fantastiske og få delta på. En av disse festene er Elle sin årlig sommerfest. Her er det så sjukt mye bra og rare, men veldig interessant mennesker på en og samme plass. Får du invite til Elle sine fester da vet du at du har bare med og kle deg opp som om du skal gå et moteshow, ja- sånn er det. Du holder ikke tilbake på Signy fardal sine fester, her er det mandatory og dress to impress yourself, eller jeg mener hver fall det, det er tross alt Elle magasinet sin fest.

I år bestemte jeg meg for og kjøre mitt egent tema: Rockstar. Så da passer det perfekt og kjøre på med leopard bukser som er designet av en rocke stjerne – Pharrell Williams. Da jeg så denne buksen på nettet tenke jeg med en gang, satan i helvete!! Denne leoparden skal jeg rocke på festivaler i sommer. Jeg kjøpte den for et par høvdinger på nettet, – en uker etterpå var leoparden hjemme i Oslo.

T-skjorten fra YSL kjøpte jeg på et bruktmarked i Los Angeles, – bootsene er en gave fra Vagabond i 2016. Disse bootsa er kanskje mine favoritter i skapet hjemme, mulig de har noen som ser like ut i år også.

Har dere hørt den nye sangen til Kanye West – All mine? Det er tidenes sang, og den passer perfekt til trening og en deilig sommerfest, går på repeat her hjemme.

Btw – oppussing av seng er helt ferdig, bildet av før og etter kommer snart på bloggen. Tanken bak soverommet er smarte løsninger med oppbevaring og stil.

Skriv en kommentar