bergen intervjuer

Natt til 16 mai – 3,5 times søvn og rett opp igjen for å rekke flybussen som gikk klokken 06:00. Flyet går til Bergen klokken 08:00 hvor jeg skal gjøre noen intervjuer for så og fly hjem igjen i kveld – hei hvor det går!

Og om jeg rekker det så kommer min fantatiske oppussings mann for og setter inn mine egen designet dører som jeg skal ha under sengen, sava som jeg gleder meg til å endelig dele dette lille oppussingsprosjektet mitt med dere nå. Smarte løsninger ala 2018 style kaller jeg det.

I kvled må jeg må også pusse dress-skoen mine, men i stedet for og stryke skjorten kjøpte jeg heller en ny pologenser, for håpe ikke det blir alt for varmt i morgen.

Neste år håper jeg på å kunne gå i bunad, for det er virkelig ikke noe som er finere enn gutter og jenter i bunad. Norge ass, fine fine Norge. Jeg tror rett og slett ingenting er flauere enn og gå hjem fra et one night stand i bunad klokken 11:00 den 18 mai, kan dere tenke? Jeg dør ass. Det skjer hvert fall aldri meg….

( tror jeg )

Skriv en kommentar