Kjære Marna, din latterlige hjerteknuser!

Kjære Marna, du ass!

Det finnes faktisk ikke så mange i vår bransje som er så inkluderene, varm, morsom og snill som det du er, og hadde jeg ikke blitt kastet til helvete ut fra Bloggerene på Tv2, neida….

Vi har kjent hverandre i noen år nå, og at du nå er nominert med helt egen gullrute gjør meg som kollega såååå stolt, og som venn blir jeg bare rørt, og må nesten ta til tårer for jeg vet hva dette betyr for deg. Hvert eneste år vinner du folket favoritt på Vixen, og av stor grunn, og jeg håper virkelig det norske folk gir deg 1 eller 1000 stemmer.

Du begynte karrieren din som «kona til», eller hun som var miss Norge en eller annen gang på 80-tallet. Det er ganske snudd opp ned nå kan man si, nå er Ørjan, «mannen til» Komikerfrue, hun danseløva på Skal Vi Danse, hun som sjarmerer hele Norge på Bloggerene med å være nettopp bare seg selv.

Gullruten Marna, er sååå stolt av deg, og håper denne blir med deg hjem til det flotte 50% sponset hjemme deres <3

STEM PÅ MARNA HER!

Stor klem fra Amsterdam, og vinner du skal vi ta med oss denne pokalen på byen, og prøve å få gratis alkohol bare fordi du nå er gullruten vinner. Jeg gjorde det for noen årsiden da en kompis vant gullruten, og det funket.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *