Denne har dobbelt så mye C-vitamin som appelsin og er full av antioksidanter.

Weekendmood.

Er du litt sånn som meg? En som alltid glemmer brokkolien i kjøleskapet? Jeg stikker alltid på butikken etter trening og det første jeg ser er denne bokkolien, og tenker med en gang, ja den er viktig, og kaster et par stykker i kurven min. Om brokkolien er på tilbud da kaster jeg i noen ekstra. Alltid kjekt å ha litt brokkis tilgjengelig.

Så hvorfor i brokkoliens navn klarer jeg ALLTID og glemme den i kjøleskapet, og tilslutt er det mugg på den, og der var 30 kroner og tre brokkoli lagt i den grønne søppelposen.

Men endelig har jeg funnet trikset, og det er så teit fordi dette er sikkert noe veldig mange gjør allerede. Det er hvertfall sykt effektivt når det kommer til matlaging hvor man burde inkludere bokkolien.

Kutt brokkolien i biter, deretter legg den i en boks. Når du skal ha middag vet du at i halvparten av det som er i boksen kan brukes på dagens middag. Etter jeg begynte med dette har jeg ikke hatt en muglet brokkoli.

Genialt? Absolutt!

Det og gjør ting litt lettere, vil ofte gjør at hodet tenker -Ja, stemmer det, jeg har jo oppkuttet grønnsaker i kjøleskapet. Så i ditt eget lille hodet har du nå gjort ting litt mer stressfri. Er det ikke rart at en grønnsak kan gjør oss stresset? Livet ass!

Husk brokkisen folkens, en av de viktigste næringstoffene kroppen får.  Brokkolistammen, stilken, er også veldig næringsrik og spiselig.

Brokkoli er rik på jern, A- og B-vitamin, og har dobbelt så mye C-vitamin som appelsin i tillegg til at den er full av antioksidanter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *