3 øvelser som vil gjør magen din strammere. ( VIDEO )

Heeiii dere,

Det ble ikke en lang video her, men en effektiv en som viser hvordan du kan trene din mage, enten på gymen, eller hjemme, og gjør du det sammen med en kompis blir det alltid litt gøyere.  Planken er alltid tricky fordi den til tider er helt for jævelig, men effektiv, og om du tar ut armene slik vi gjør og repeterer øvelsen 3 X 30. Ja, da svir det godt

Min favoritt øvelse er den siste du ser i videoen. Den er så bra, og tar så sinnsykt godt på nede del av magen. Har du ikke en kompis å gjøre øvelsen med, da finner du frem noe du kan holde deg fast i, kanskje beinet på sofaen i stuen? Alt funker så lenge det ikke beveger seg.

Gjør alle øvelsene 3 X 30.

Subscribe gjerne på Youtube kanalen min. Jeg skjønner meg ikke så stort på dette enda <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *