Sunn middager for 2 til under 100 lappen, laget på 15 minutter.

Hei lille lørdag, og håper dere alle har det helt underbart.

Kanskje noen av dere også ser på TV-Norge og serien Danske Båten ? Jeg har jobbet på denne og castet deltagerene, syk gøy, kanskje en av de morsomste jobbene jeg har hatt nettopp fordi deltagerene er like fine på TV som i virkeligheten, og det finnes ikke noe som er bedre enn ekte mennesker på TV. Å herrejesus nå kjente jeg litt savn etter Vennesla ass. Uansett, i dag tenkte jeg vi skulle snakke litt mat.

Hva om jeg byr på sunn middag for to, til 100 kroner som du kan lage på 15 minutter? Høres det bra ut?. Og er du singel og alene som meg – da kjører du på med samme middagen neste dag også. Inn i kjøleskapet med restene, her må vi tenke økonomi og hva som er godt for kroppen.

Dette trenger du:

  • 1 tomat
  • 1 pakke med hakket tomat (5 kroner )
  • 125 gram med fullkorns eggenudler
  • 1 pakke med 260 gram biff-strimler
  • 1 pakke med bønne – blanding som inneholder aspargesbønner, løk, sukkererter, kidney – cannellini og soyabønner.

Slik gjør du:

Stek kjøttet ferdig og tilsett grønnsakene. La alt steke i fem minutter sammen og deretter tømmer du over boksen med kuttet tomater og lar alt ligge og blir litt varmt sammen. Eggenudlene kokes opp ved siden av, hvor du til slutt blander alt sammen, og om du ønsker litt ekstra smak, dryss over litt kikkoman.

God middag fine folk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *