Du sier jeg er følelsesløs, det gjør meg trist!

Reklame for en kompis

Hei,

Håper noen av dere har fått testet kokos pannekake oppskriften fra i morges, den er så god, og super sunn.

Jeg har fått min aller første diktbok, det i seg selv er jo helt fabelaktig, det er Jonathan Jæger sin første bok. Gratulere så mye som forfatter Mr J. Jeg vet hvor fantastisk det føles å få holde i det første eksemplaret rett fra trykkeriet, man blir så stolt og det føles så uvirkelig.

Du vet når man lager bok starter hele prosessen med masse energi, man er super giret, og gleden når forlaget endelig sier ja, vi vil gi ut boken din er en ubeskrivelig følelse, så sitter man i timer, dager, måneder å skriver, sender det til redakøren din for godkjennelse, får feedback om hva man kan gjøre bedre, og helt mot slutten av prosessen har man bare lyst å kaste hele manuset i søppla, ha ha. Men så kommer boken, og alt føles riktig.

Jeg skriver best på natta, sånn type i 02:00 tiden, og er virkelig i slaget i 04:20 tiden. Det er veldig merkelig, men mulig man bare er sliten, og følelsene i kroppen er virkelig til å kjenne på.

Da du sa,

hvis vi begge er single når vi er 40,

gifter vi oss,

vurderte jeg aldri å få meg kjæreste!

Jeg spurte Siri,

hvordan får jeg meg kjæreste,

hun svarte,

dette er det jeg fant på nettet:

Gratulere med bok, den er fin og det er du også.

God natt,

natta,

men du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *