Den perfekte treningsleken for alle!

Sponset opphold.

Foto:Sigve Ferstad

Når voksne mennesker for være barn igjen føles alt veldig riktig. Man skulle tro vi hadde kjørt dag og natt for å komme oss på dette hotellet, men det tok oss totalt 22 minutter fra Oslo sentrum med buss. Det må være kanskje det mest geniale hotellet for de som ønsker å holde konferanse / eventer for sin bedriften og har som ønske å bygge relasjoner og samhold.

Hotellet har sin egen aktevitetsjef som lager leker, hvor gøy er ikke det? Vi ble lag blå, hvor oppgaven var å renne på rumpebrett ned bakken, stille et spørsmål til personen som sto der nede, før man måtte løpe opp igjen med svaret, og neste man skulle renne ned og bygge videre på neste spørsmål, helt til vi fant ut hvem personen til slutt var. Sykt bra trening og veldig gøy.

Dette må være en perfekt påskelek med familien, eller vennegjengen, og jeg kan love du får trent kroppen også. Jeg tror Caroline og jeg var litt vel overgiret, ha ha. KOOOOM IGJEN!! FORTERE!!! Jeg elsker leker, hvor premien rett og slett bare er å vinne, ha ha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Espen, du er så kul! Har først begynt å følge bloggen din nå, etter jeg så deg på bloggerne. Digger deg, du virker som en SÅ bra fyr, og det er virkelig beundringsverdig at du har klart å komme så sterkt ut av en vanskelig barndom. Heier på deg!!