Slik får du tilbake din gamle snapchat funksjon!

Hei,

Jeg satt å snakket med gjengen i går, hvor de er så forbanna på den nye snapchat utgaven, aldri hørt så mye klaging i mitt liv, ha ha. Så går det 19 timer og jeg sitter i samme situasjon. Klikker for meg! Karma ass, men takket være noen av dere på snapchat så fikk jeg med meg hvordan jeg kunne løse denne nye funksjonen og komme tilbake til mitt «sanne» jeg. Så nå er endelig snapchat tilbake som den burde være.

Beskytt din online-identitet og tilgang til alle blokkerte nettsteder og programmer med VPN 360, sørger for at dine mobile nettaktiviteter sikker, anonymt og privat.

Det du trenge å gjøre er: 

 • Last ned VPN360.
 • Connect.
 • Start snapchat på nytt, og den gamle versjonen er tilbake.

( skjermbilder fra telefonen )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Det var det første jeg gjorde da den opptaderte seg i går.. Funka i ett par timer, så gikk den tilbake til den nye snappen desverre! TRIST AF

  1. Espen Hilton

   Åhhh nei….. For håpe den holder seg lenger hos andre da. Den er forsatt fin hos meg og de andre som har prøvd dette til nå. Krysser fingra 😀

 2. Forstår ikke helt. Hva mener du med start Snapchat på nytt?? Mener du å slette den og laste den på nytt? Eller skal jeg bare gå ut og inn på Snapchat?

  1. Espen Hilton

   Gå ut og inn igjen 😀

 3. Dette skal fungere kjempebra, men i prosessen gir du appen tilgang til ALL informasjon på mobilen din så ville ikke anbefalt dette 🙂

 4. Det høres enkelt ut, men du gir jo fra deg all informasjon på tlf. Så dette tør jeg ikke.

 5. Så rart.. jeg gjorde det men det skjer ingenting😫 savner virkelig den gamle snapen!

 6. Jeg prøvde også dette, men ingen ting skjedde? Forstod ikke helt hva slags app jeg lastet ned der heller jeg.. er det en app man må betale for i tillegg?

 7. Veldig mange av de som har gjort det klager på at den appen tar veldig mye av strømmen på telefonen…..håper ikke det skjer med dere 🙌🏼

 8. Beklager å være en appkiller her nå men:
  In general, you should be cautious when downloading any VPN app on your mobile device. A study of Android VPN apps found that 84% will leak your IP address, 82% will attempt to access your sensitive data, 75% utilize third-party tracking, 38% contain malware, and 18% don’t even encrypt your data (leaving you completely exposed).

 9. Funker ikke..prøvd med forskjellige vpn’er og instrukser fra youtube, no good 🙁 har jo hatt det en mnd og ikke skjønt hvorfor andre ikke har vært irritert, men var fordi jeg hadde beta versjonen..sletta den og fikk normal snap en uke nå, og så tilbake til den helvetea dritten. Det kan jo ikke vare!

 10. Den går tilbake til den gamle versjonen med en gang du «sletter» snap fra loggen på tlf..