3 TRENINGSTIMER PÅ EN DAG!

Happy weekend guys 🙂

Etter to dager med feber og forkjølelse og alt for mange filmer på play har kroppen virkelig fått seg en avslappingslur. Noen gange lurer jeg på hvor mye ADHD denne kroppen faktisk har. I går kjørt jeg på med tre treningstimer, i know! Dont do that at home peeps. I dag blir det bare en liten workout time tenker jeg før det blir kino i kveld. Har så sykt lyst å se filmen om Tonya Harding.

Historien om Tonya Harding og Nancy Kerrigan fulgte jeg veldig tett da jeg var ung, I den tiden trodde jeg det var kunstløper jeg skulle bli. Det skulle jeg ikke, men gøy med skøyter da.

Harding ble internasjonalt kjent i 1994 på grunn av et kontrovers mellom henne og kunstløpersken Nancy Kerrigan, der Harding like før OL på Lillehammer medvirket til å leie inn folk for å skade rivalen Nancy Kerrigan med en jernstang, og nå er dette blitt til film hvor vi blir kjent med historien til Tonya. OMG sier bare jeg, hvor er popcornet!

Uansett….

Hver torsdag er jeg på Anders sin crossfit time på Sats Sagene, og siden det har vært jul og jeg har vært hjemme på sørlandet og i Barcelona hadde jeg gledet meg sykt til å begynne med dette igjen, men så gikk jeg på trening og kjørte denne timen HER først, og avsluttet det hele med dette programmet HER.

Jeg tenkte med meg selv, nå blir jeg sikkert for sliten til crossfit, men jeg løp hjem, byttet klær, og kastet i meg mat og dro videre til crossfit timen. Klokken 19:15 var jeg ferdig og helt seriøst så kunne jeg helt sikkert trent enda mer. Skjer med ADHD ha ha.

Litt film anbefalinger for helgen:

 • War of the planet of the apes –  Jeg vet ikke belt hva det er med disse filmene, men jeg elsker dem. Dette er nummer 3 i rekken og er litt anderledes enn de andre to, men jeg likte den veldig godt. Trailer HER.
 • Jigsaw 2017 – Jeg elsker horror filmer som får meg til å freake ut, og dette sjangeren av horror er virkelig et helvete, ha ha. Jeg har sett alle filmene, og denne er kanskje en av de beste som er laget, skal man lukke øynene eller ha de åpne? Den er ikke skummel, men noe så inn i helvete ekkel. Trailer HER.
 • Wonder woman – Hadde virkelig ikke trodd jeg kom til å like denne filmen, men jeg elsket den. Ja, takk! Gjerne en oppfølge asap. Trailer HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

 1. Marthe Aukland Pedersen

  Hei, hvor skrev du om hvilken nettside du bruker til å se på film?☠️Treng å finne ei sida der jeg kan se sesong 4 av How to Get away with murder ✌

 2. Hei Espen!
  Godt at du er frisk og rask igjen, ingenting er bedre enn det! Jeg lurer kun på en formulering;
  Jeg ser at du tidligere har skrevet at du er usikker på om du har adhd her http://www.espenhilton.com/2017/01/29/jeg-elsker-se-bra-ut-naken-thats/ , og nå bruker du diagnosen igjen. Lurer på hva du tenker om å skrive «sinnsykt mye energi» i stedet for adhd hvis det ikke er helt avklart? Ellers vil jeg gi deg masse skryt for en inspirerende, ærlig og morsom blogg! Hilsen fast leser