DETTE KAN DU SPISE ETTER TRENING!

Hey 🙂

Da jeg slet med kroppsvekten i gamle dager fantes det ikke så mange plasser jeg kunne gå eller søke opp hva jeg burde spise av sunne oppskrifter til både før trening slik at kroppen fikk nok energi til å yte mest mulig, eller hva kroppen skulle få i seg rett etter en god økt.

Dette er kanskje grunnen til at jeg brenner så mye for sunne, enkel matoppskrifter og lette treningsprogrammer fordi jeg ikke hadde noen å spørre i min tid. I dag florerer det på nettet med oppskrifter og øvelse som man kan følge, og man skulle tro ting kanskje ble lettere med årene, men det er det er bare blitt verre spør du med.

For nå er det for mye, og folk blir gale av både kroppspresset og alle oppskriftene som lover både det ene og det andre.

Jeg har fasiten til dere.

Et sunt kosthold og treningsglede handler ikke om slankekurer eller hvor du skal over presse deg på gymen, det handler om livsendring som inneholder god balanse for kropp og sinn, og har du ikke det, vil de fleste rundt deg merke at du kanskje ikke er et veldig hyggelig menneske å være sammen med til tider.Du trodde kanskje jeg snakket om lavt blodsukker? Det stemmer ikke. Du har ikke lavt blodsukker, du er sulten, så inn med maten for det er hva kroppen virkelig trenger.

Tips til hva du skal få i deg rett etter trening:  

Proteinshake med blåbær og banan. 

Denne drikken inneholder masse vitaminer , så den er et fint innslag i kostholdet. Den er også enkel å lage og ta med seg på farta. ( drikk den på vei til jobb foreksempel)

Husk at du kan drikke proteinshakeer en gang innimellom, men at de ikke skal erstatte ekte mat.- det beste er en balding av de to.

Dette trenger du: 

75 g havregryn.

En stor neve blåbær.

En neve isbiter.

1 banan, skåret i store biter.

1 måleskje ( 30 g )  vanilje eller jordbærproteinpulver.

1ss chiafrø

2 1/2 dl kokosvann eller vanlig vann ( det er billigere)

Slik gjør du: 

Ha alt sammen i en blender, og kjør til en smidig drikk.

Bagel oppskrift: 

Når du da kommer på jobb og skal spise mat som inneholder proteiner kan jeg anbefale en veldig deilig lunsj. Bagelene lager du hjemme via denne gode oppskriften min ( HER ) Lenge leve bagel med masse, masse pålegg. Da jeg bodde i USA kjøpte jeg alltid bagel hvor de var overstappet med pålegg. YAM!

Dette trenger du: 

1 egg ( gjerne kok det, og skjer det i skiver)

1 ss helfet gresk yoghurt

En stor neve ruccola.

1 tomat skåret i skiver

150 gram kokt kalkun eller kylling.

75 gram roasbiff i skiver.

Følte du dette var mye mat? Da kan jeg fortelle deg at du har nettopp trent og du fortjener disse karbohydratene, så ingen grunn til å føle seg skyldig. Du MÅ ikke spise hele om du ikke orker det, spar halvparten til 10 minut pausen din.

Håper dette falt i smak.

XX

Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *