Middag for deg som ønsker resultater på kroppen.

Hei alle sammen.

Jeg har lyst å dele en helt fantastisk meny med dere, denne er faktisk en av favorittene på bloggerten min, og blitt laget av mange tusen til nå. Da jeg først delte denne hadde jeg 1755 screenshot på snapchat, tror faktisk det er rekorden til nå. Det synes jeg er sykt gøy.

Ikke bare er det sunn og fylt opp med proteiner, men billig for lommeboken og den er super enkel å lage for oss idioter på kjøkkenet, for ja, selv om dette ser veldig delikat ut på bilder så ser kjøkkenet ut som et rotete horehus, men det er viktig at dere skal få lyst å lage dette, så her har jeg gjort en efford ass 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg håper dere liker denne menyen like godt som jeg gjorde. Du trenger selvsagt ikke ha bacon om du er veggis, da kan du velge noe helt annent. Legg over ca 10 -15 gram med nøtter. Nøtter er bra på fett og energi og torsk er bra på proteiner. De sier jo at hvit kjøtt er det beste for kroppen også. Personlig så spiser jeg alt, men det er fint og sunt med variasjon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPPSKRIFT:

Søtpotet:

To mellomstore søtpoteter skrelles og kappes i terninger. Kokes i lettsaltet vann til myke i ca 15 minutter. Hell ut vannet og legg søtpotetne i en bolle. Tilsett 1 ss smør og salt og pepper. Bruk stavmikseren og få en luftig purre.  Så lett er det faktisk folkens.

Torsk:

Kjøp skinn og beinfrie torskefilet på ca 500 gram. Strø salt og pepper på begge sider og legg de i en ildfastform. Etterpå kan du drysse saften av en halv sitron over fiskestykkene. Sett ovenen i in på 175 grader i ca 15 minutter. Du ser fisken er ferdig da fiskestykket begynner å dele seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Asparges:

Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Legg aspagisene med hodet ned i vannet i ca et og et halvt minutt. Så tar du de opp og drysser over oliven olje og maldon salt.

Bacon:

Stek disse i langpanne i ovenen i ca 5 minutter under grillen. Da blir de sprø og kansende gode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dette smaker, vi ses om litt. Ps: Husk trening da dere og føler du ikke for å dra på treningsenteret kan du gjøre denne 15 minutters øvelsen hjemme. 15 minutter er nok.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liten korreksjon: veggiser spiser ikke fisk 🙂 da er du pescetar. Beklager om det oppleves som en masete kommentar, men denne misforståelsen er grunnen til at veggiser får servert så mye de ikke kan spise!

    1. Espen Hilton

      Ahhhhh. Det viste jeg ikke at de het, takk for det 😀