– Årets influencer: Trening og helse –

Heiiiii fine dere,

Jeg våknet opp til en helt fantastisk mail på innboksen min, det var Ida ( Mamma Vixen ) som kunne fortelle meg at jeg er nominert i Vixen Infuencer award under kategorien – Årets influencer: Trening og helse – Herregud!!! Jeg ble så glad at jeg hoppet ut av sengen og tok på meg løpeskoene og løp opp og ned 18 etasjer bare for å sette igang kroppen litt. Helt sant og en veldig rar ting å gjøre sånn plutselig, hverfall med tanke på at jeg gjorde det med en stivnet sponset ansiktsmaske på, ha ha. Takk gud for at jeg ikke møtte på den nye naboen min, kunne gått galt ass!

Med tanke på at dette er utdanningen min så er jeg sååå glad, stolt og ydmyk for å bli semi-nominert i denne kategorien, og håper dere har lyst å stemme meg videre HER. Dere kan stemme hver 12 time, helt frem til 15 januar 2018.

Dette gjorde virkelig dagen  min, nå blir det bort på gymen og lage nytt treningsprogram til dere.

Sava for en bra start på lørdagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hurraa! Vel fortjent!!! Skal stemme på deg hver dag. God lørdag Espen 🙂

    1. Espen Hilton

      Åhhhhh tuuusen takk <3