Dette er julegaven som aldri er feil å kjøpe!

Annonse

Hei dere og god jul!

De fleste elsker juletiden og alt den inneholder ( om man ikke er som The Grinch who stole christmas ) Han var kanskje ikke fult så glad i julen, men om vi glemmer han og heller holder fokus på hvor fantastisk julen er. For min del så drar jeg tilbake til barndomsvenner, familie, hjemmelagte middagen som mamma har laget, stemningen fra julegaten i Vennesla, minnene da beste kompisen og jeg rånte i bilen med Britney Spears sin julesang på fyll guffa med lyden fra verdens beste Hi-Fi anlegg som jeg kjøpte da jeg jobbet på den lokale lydbutikken, og til slutt må man ikke glemme kaffen som jeg står for, den inneholder 19 skjeer kaffe slik at alle de eldre for seg et ekstra kick og ikke sovner på sofaen når resten skal åpne gavene som ligger under det falske treet fra Europris ( vi hater å støvsuge i en uke etterpå, derfor kjører vi falskt tre )

SJEKK UT MIN FØRSTE VIDEO

Det er veldig mange som stresser med julegaver i siste liten, så enten du gjør det eller ikke har jeg noen tips som aldri er feil å kjøpe: Teknologi! Du kan ikke gjøre feil her, og siden jeg tidligere har jobbet lyd og anlegg drar jeg alltid tilbake hvor jeg vet du får valuta for pengene og servisen man fortjener i julekaoset, Hi-Fi klubben.

Tenk smart, om noen dager er det januar, og i januar vil de fleste begynne med trening. Hva er det som er like viktig som gode joggesko på trening? Jo, gode lyd på ørene som motiverer og får tankene over på musikken slik at man drømmer seg litt bort, så derfor har jeg testet ut tre forskjellige øretelefoner for dere.

Når kona/mannen sier: Åhh jeg i januar skal jeg begynne å trene for fult.

Da sier du: Så flink, men du trenger det ikke, du ser fantastisk ut!

Men i gaven du gir henne/han ligger kanskje de råeste hodetelefonene fint innpakket og disse kommer helt seriøst til å bli motatt med stor glede, og på kortet kan du skrive:

Til verdens fineste……. Med tanke på at du vil begynne med trening i januar håper jeg denne vil gi deg masse glede på treningsenteret. Elsker deg, bla bla….

Personen får kvalitet på ørene, sexy design og motivasjonen har fått enda et løft.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Det var en flott video <3