Vår tids kanskje største tabu: pedofili.

Hei dere,

Det finnes noen tv-programmer/ dokumentarer jeg bare må tipse om, og jeg har lyst å begynne med dokumentar programmet: Innafor, hvor programleder Emma Clare graver i tabubelagte temaer. Da den første sesongen kom ut ventet jeg slik at jeg kunne se alle episodene samtidig, og det ble jo helt kaos med meninger rundt første sesongen, noe som er helt fantastisk og det burde blir debatt rundt tabubelagte temaer.

Nå er sesong 2 kommet og jeg har sett første episode hvor Emma utforsker vår tids kanskje største tabu: pedofili.

Jeg gråt, ble sinna, lei meg og enda mer sinna og gråt litt til. Jeg ble sittende oppe langt utover natten for hodet mitt ville ikke stoppe å tenke på: Hva om dette hadde skjedd mine barn, eller barna jeg er onkel til, hva hadde jeg gjort? Hadde jeg gjort noe jeg ville angret på i ettertid?

Hvordan og hva tenker familien til den pedofile? Er man /

Er du enig i hvordan Barnas Trygghet deler sakene på nettet med tanke på familien til den pedofile også blir rammet?

Emma Clare gjør virkelig en helt fantastisk jobb som gravende journalist, og HER kan du lese hennes kronikk.

La det være klinkende klart: vi går på ingen måte inn for å normalisere, ufarliggjøre eller rettferdiggjøre pedofile handlinger.

Seksuelle overgrep mot barn er noe av det verste som kan skje, derfor er pedofile uthengt, forhatt og forfulgt. Emma er med når organisasjonen Barnas Trygghet jakter på potensielle overgripere, og hun får selv se hvilke konsekvenser den moderne gapestokken kan ha for den enkelte.

Første episode av dokumentaren kan du se her.

Barnas Trygghet kan kontaktes HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *