Denne menyen hjelper deg med å oppnå muskelmasse på kroppen.

Det er på tide med en aldri så liten aftergym bowl fylt med riktig fett, proteiner og karbohydrater. Denne middagen legger seg akkurat hvor den burde legge seg og den smaker rett og slet helt for jævelig, neida…. Det smaker sykt godt, ikke dyrt for lommeboken og du kan lage to posjoner slik at du har det utover dagen eller til neste dag.

Alt du trenger er 400 gram kylling. En stor søtpotet. En hel brokkoli og en avocado. Thats it!

Om du handler dette på din lokale frukt butikk  aka kjøpmannsbutikk så får du alle grønnsakene mye billigere, men har du ikke tilgang til en slik flott 24 timers åpningstid butikk anbefaler jeg Kiwi ass.

Kutt opp søtpoteten og kok bitene til de er myke. ( ikke bytt vann ) så tar du å legger i hele brokkolien, søtpoteten har du nå tatt ut. Stek kyllingen på svak varme i mens alle grønnsakene koker.  Finn frem en fin bolle ( min er sponset ) Og legg maten sammen, og tilsett en halv acocado.

Tips: Kjøp inn plastikk-bokser på IKEA. Billig og geniale. Og husk, om du skal oppnå mer muskelmasse er det også viktig at du trener, muskler kommer ikke fra maten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *