Jeg kan ikke tro at dette faktisk har skjedd, flaut!

Okay dere, det er fredag, helg, 1 desember for pokker, og jeg kjenner kroppen har lyst på både det ene og det andre. Mulig det kalles «mansen» hvem vet!

Vet dere hva jeg har lyst å dele med dere? Min JA liste for 2017! Husker dere jeg tidligere sa: Jeg kommer til å takke JA til alt som kommer min vei i 2017, ha ha. Å herregud jeg har gjort så mye galskap, kasta meg utafor komfortsonen og gjort et par fy fy ting som man ikke bør gjøre ifølge «vær varsom plakaten» Så derfor tror jeg ikke dette kommer på på bloggen heller, men vi får nå se!  Livet skal være morsomt og det er deilig å føle seg litt utrygg til tider!

Mens man snakker litt om dette med å kjenne på utrygge ting. Kan vi snakke litt om flørting nå?

Jeg er kanskje Norges evt verdens dårligste/rareste person når det kommer til flørting. Her om dagen ble jeg flørtet med, og jeg ble så nerd at jeg kastet hele glasset med vin på meg selv, og later som ingenting, halve skjorten ble gjennomvåt  og jeg forsetter samtalen og later som ingenting har skjedd, som om dette var verdens vanligste ting å gjøre!  Jeg kunne i det minste stoppet å le, tørke skjorten for så å ta opp samtalen igjen! Herregud, blir så flau ass!

En annen ting er at jeg har fått ny nabo, så vakker! Og jeg tenkte jeg skulle være så kul å ta morgenkaffen ute på balkongen i bar overkropp bare for å vise meg litt frem. Snø, minusgrader og bildet tar jeg med mobiltelefonen som er koblet til kameraet mitt. Det må ha sett så dumt ut!

( hold pusten, rett opp ryggen, lat som det er varmt og prøv å finn knappen på mobilen, men se rett frem )

Jeg bare gooood morgen! Livets jobb kaller man dette!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Digger bloggen din og måten du byr på deg selv. Jeg har ALDRI likt å lese blogg før jeg kom over din. Fortsett sånn. Du virker utrolig gøyal å ha som både venn og nabo
  Ha en strålende 1.desember.

  1. Espen Hilton

   Ahhh sååå koselig å høre. <3 Tusen takk.
   Riktig fin 1 des du også 😀