Mitt komiske forbildet

Hei dere,

I dag må jeg fortelle litt om mitt store » idol » eller komiske forbildet kalles det kanskje, og det er kanskje her noen kommer til å tenke, ahhhh det er derfor han sier ting på den måten han sier ting. Noen kaller meg til tide veldig frekk, sarkastisk og mens noen kaller meg sykt funny.

Jeg kaller meg selv humoristisk med en ekstrem dose av ærlighet. Av og til kan jeg dra det litt for langt for for noen, men man kan ikke bli likt av alle og det er helt okay.

Det viktigste for meg er å få folk til å le, og jeg er ikke en stand up komiker, men vi trenger alle humor i hverdagen så om jeg kan tralle litt med min ærlighet og små frekke kommentarer så byr jeg gledelig med det. Ærligheten min fikk faktisk landet en julebord jobb for noen år siden, hvor morsomt er ikke det?  Eneste jeg gjorde var å fortelle frekke historier om de som hadde leid meg inn for kvelden, de gikk så bra at jeg ble booket igjen året etterpå.

Men over til mitt komiske forbildet, hennes navn er Kathy Griffin og i dag kommer hun til Norge for å opptre for første gang, og jeg har sååå store forventninger til både henne og showet hennes. Jeg har lest alle bøkene hennes, sett alt av tv-serier og klipp som finnes på youtube. Til tider drar hun spøkene for langt, men ærligheten hennes er fucking amasing.

Selv om presidenten » The Donald » har satt sitt hat på henne og gjort at hun har mistet alle jobbene i USA gir hun ikke opp og er nå på verdens turne. Herregud dette blir så moro, jeg har gledet meg så mye til dette at jeg sto opp klokken 02:30 i dag!  Skjer med det? Mulig litt jetlag også, håper ikke jeg sovner når showet begynner i kveld.

Tror det er billetter igjen også om noen har lyst å dra på showet i kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *