Slik tømmer jeg kroppen for avfalsstoffer!

Reklame / ambassadør

Herregud for en deilig dag dette har vært. Endelig fikk jeg satt meg på kontoret for å jobbe litt etter et fantastisk besøk hos Novela klinikken på Sjølyst.

Fikk noen spørsmål fra dere om hva jeg gjorde på denne klinikken og det skal jeg selvsagt fortelle dere.  Hos Novela dyrker jeg både fuktighet til ansiktet mitt når det trengs og tømmer kroppen for avfalsstoffer med Eximia maskinen.

Eximia er flere ulike maskiner i en og samme maskin og det er kombinasjonen av disse ulike elementene som gjør EXIMIA til Norges beste system for anti-age, figurforming og helse. Sånn ser den jævelen ut, ha ha.

Jeg digger hvordan maskinen jobber med huden min, så nå har jeg allerede booket inn noen ekstra timer i ukene som kommer.

Til Espen, fra Espen.

God jul.

Maskinen er med på å forbygge og sette i gang kroppen med å kvitte seg med avfalsstoffer, samt stramme opp huden uten kirugi.

Jeg har alltid vært glad i å ta vare på det jeg har fått tildelt av han ovenfra, og derfor er jeg super glad for å være den mannelige ambassadøren til Novela klinikken på Sjølyst.

Book en time ( her )

Ps:

De har frukt og nøtter på venterommet, putt litt ekstra i lomma, så har du gratis snacks hele dagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Felicia

  Anbefaler deg å se på programmet top Andreas Wahl. Det går ikke ann å kvitte seg meg avfallsstoffer med maskiner, rensedrikker eller behandlinger. Bare tull!

  1. Espen Hilton

   EDet skal jeg sjekke opp i, men dette er et hjelpemiddel som setter igang kroppen. På samme måte som trening setter igang musklene å jobbe, det er dokumentert effekt på dette da, derfor tenkte jeg det kunne være kult å dele det også, men mulig den dokumenasjonen ikke stemmer.

   Takk for input uansett 😀