Tusen takk Marna

inneholder annonselenker

Nå er det ikke lenge igjen til du kan overraske verdens beste pappa med litt familie kjærlighet og noen flotte gaver som jeg vet han kommer til å like. For er det noe vi menn er dårlig på til tider så er det shopping. Vi har blitt bedre med årene og det tror jeg både kjerringa og frustrasjonen liker veldig veldig godt, ha ha.

Da jeg var stylist i homsepatruljen sa de fleste gutta at farsdagen var så fin nettopp fordi dette var dagen hvor både ungene og kjæresten kom med de gavene som passet perfekt. Man skulle kanskje tro det var julaften, men vi vet alle hvor simple vi gutter kan være. En deodorant kan faktisk være nok fordi dette er noe vi ikke tenker at vi trenger, og plutselig er den vi har hatt i over to måneder helt tom. Undertøy, hell yes! Parfyme, genserer, bring it on. Vi digger alt vi «i grunnen» ikke trenger.

Dette er et av mine favoritt produkter innen deodoranter og jeg fant den på butikken til Marna, så tusen takk for at du har tatt dette inn. ( ikke spons ) ( Rabattkode: Farsdag gir 20% )

 

DeoDocs deospray er utviklet av leger, holder intimområdet tørt og rent hele dagen. Kan brukes daglig. Dermatologisk testet, for å passe sensitive hudtyper. Den motvirker effektivt uønsket lukt/svette fra lysken og pungen. Den lukter dritt godt også. Løp å kjøp.

Du finner DeoDocs deospray ( her )

Strikket genser i ullblanding 

Genseren finner du ( her )

Sweatshirt med hette

Hettegenseren finner du  ( her )

Seven M Edt 30ml

Parfymen finner du ( her )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *