Kjære Kristine Ullebø, du tar alt for mye plass!

Hei og hopp fantastiske mandag.

Jeg husker da jeg begynte å blogge som er snart ti år siden, (satan jeg holder meg fresh om dagen ass) Da jeg begynte med blogg var jeg kanskje den eneste gutten i en hønsegjengen hvor alt skulle handle om rosa lepper og » slik holder meg brun med en skokrem» Det er ikke tull engang, husker jeg leste et innlegg fra ei jente som brukte skokrem for å holde seg brun, kanskje ikke så heldig med den, mulig det var den første clickbaiten ever i Norge, for jeg trykte meg inn hverfall. Og tenk da, snart 10 år siden. Det er lenge ass og ting har virkelig forandret seg med hva vi ønsker å dele og hva vi ikke burde dele.

I mine unge dager som blogger fikk jeg så sykt mye dritt slengt på kommentarfeltet mitt. Jeg gav faen og trengte denne platformen til å selvutvikling på så mange felt. På skolen ble jeg ikke helt forstått av lærere fordi dysleksi var noe ikke alle i den tiden kjente så godt til.

Da jeg begynte med bloggen skjønte jeg at dette kunne være min unike sjanse for å «lære» på en litt anderledes måte. Min største frykt var å dele av meg selv for jeg var redd for å bli dømt, men en dag sa noen til meg » TRYKK» og jeg trykte enter, og dette var starten på noe helt unikt, en verden jeg virkelig ikke kunne sett for meg, og en selvutviklig som jeg ikke kunne fått noen andre plasser.

Jeg begynte med humor, sarkasme, så videre til mote og dagens antrekk ( herregud dette var flaut back in the days) Så vokser man og begynner å dele enda mer personlige ting og til slutt har man delt så mye og opplevd så masse at man ikke helt klarer å følge med lenger, men det er heller ikke så viktig, så lenge man kan stå for det man deler og at kanskje det kan hjelpe / inspirere andre til å gi litt mer faen og ha trua på seg selv.

» Press, del og voks av både fail, fiasko og suksess. Livet er deilig uansett oppturer og nedturer. «

En ting som har blitt mye værre opp i gjennom årene er trollene / nettmobberne. De værste er de som er anonyme. Det er stor forskjell på å ha en mening og være stygg. Og hvorfor i det hele tatt dele meningen dine når du er anonym, den skjønner ikke jeg.

» Grow some fucking balls og vis hvem du er så kan vi ta en diskusjonen. «

Det finnes mange spennende profiler i bloggverden, og jeg har blitt utrolig glad i mange, men det er noen som markere seg litt mer enn andre, og Kristine Ullebø er en av disse bloggerne. Det kommer ikke som et sjokk på meg at folk både snakker dritt/mobber og jodler om denne jenta. Hun er det perfekte «offer» for anonyme usikre mennesker som mener hun er for mye, tar for mye plass og går rundt og tror hun «eier» Oslo.

Her er tingen med Kristine, og i grunnen så er det bare en ting. Hun tørr! Tørr å være seg selv, tør å kjenne på følelser, tørr å vise følelser og ikke bare på sosiale medier, men også på Bloggerene og det er her vi alle burde huske på at hun er bare 20 år, og at hun tørr.

Så om du kjenner du blir forbanna hver gang hun går med mobilen og legge ut et bildet av seg selv på snap, eller går hjem fra byen, spiller av en sang på høytaleren slik at alle kan høre henne i det hun synger inn i kameraet og til slutt presser send ut til verden. Hadde du turt å dele dette med en hel verden? Hadde du taklet at alle hadde en mening om deg?

Eller når hun deler bilder av seg selv som du kanskje mener er litt for lettkledde, og du kjenner du blir forbanna. Husk du blir ikke forbanna på henne, du er forbanna på deg selv fordi du ikke tørr! Vi er i 2017, og om du ikke har sett en lettkledd 20 åring enda så anbefaler jeg deg og ikke google Madonna 20 år.

Nei, er det en ting jeg elsker med denne jenta så er det at hun  er fryktløs, og at hun tørr.

Du er ikke bare en rockestjerne i mine øyner, du er også et av de fineste menneskene jeg har møtt i denne «rare» bransjen. Og du blir å nå langt med din unike være tilstedeværelse. Jeg sier til deg som jeg sier til alle jeg møter og har X-faktoren. Aldri forandre deg, og aldri la anonyme tasturtrykkere komme under huden ditt. Keep in shining babe. For fy faen du er gøy.

All love <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. JA! <3 Jeg er Kristin fan! Bare måten hu sa i fra til kjæresten sin på den festen når han flørta med venninnene hennes. Når jeg var 20 år var jeg så usikker at jeg turte ikke si ifra om så jeg ble behandla aldri så dårlig. Forbilde

  2. Så bra skrevet Espen.god er verden å livet når mennesker løfter hverandre opp.istedenfor å trykke hverandre ned

  3. Amen Espen! Du er så bra!

  4. Amen, kunne ikke vært mere enig 🙂 <3

  5. Føkk janteloven

  6. Ja! Kristin ass… drømmende, tenkende , levende! Hun er nydelig!

  7. Uenig i mye av det du skriver. Mye av grunnen til all kritikken hun får kommer av at hun til tider opptrer som dobbeltmoralsk, samt at på mange av de lettkledde bildene hun legger ut holder hun for eksempel inn magen og fremhever ribbeina med vilje, noe som skaper mer kroppspress. Bare for å nevne noen eksempel. Så du har nok missforstått litt! Synes hun virker som en kul jente, men mye av kritikken er vel så fortjent.

  8. Etter å ha vært litt på jodel de siste dagene skjønner jeg nå mye bedre bakgrunnen for denne posten. Jeg er sjokkert over omfanget av dritt som står om Kristin der. Tragisk