JEG ER SÅ LEI AV Å HØRE DEG KLAGE!!

Hello torsdag og hallo livet.

Personlig så synes jeg folk klager alt for mye over ting som skjer dagelig og er det ikke klaging som står på agendaen så er det sutring over de minste detaljene i livet. Jo mer man klager, jo mer går man inn i det man kaller for «offer» rollen, og det finnes mange som får et elsk til denne rollen, så mye at de selv mister seg i en «act» og til slutt tapper alle rundt seg for energi.

For eksempel – Du har blitt dumpet av kjæresten din, blitt singel og livet føles helt jævelig. Du trenger å snakke om dette med vennene dine, og det er veldig viktig og klart du skal dele og snakke om det, men husk at livet går videre..

Etter seks måneder med konstant klaging over hvor vondt du har det begynner nok vennene dine å bli litt lei av å høre på sutring og sytingen fra deg, livet ditt er ikke over, du er ikke død og du har forsatt hele fremtiden forann deg. Så da du kommer til niende måneden og vennene spør: Hvordan går det nå? Du sier, jo mye bedre, takk. Så sier kompisen din så bra (Pungtum) Og da MÅ du selvsagt avslutte samtalen sånn – Men jeg kjenner forsatt veldig på savnet, tristheten og har de ikke helt topp, bare sånn at du vet det!

Hvorfor tror du man gjør dette? Jo, jeg tror det er fordi rollen som «offer» er blitt den nye oppmerksomheten.

I get it, men get over it!

Du er singel og jævla digg. Ha litt tro på deg selv og kom deg ut på markedet igjen. Jeg tror vennene dine savner den gamle deg, den du var før du ble sammen med jøken som dumpet deg. Husker du den gamle deg? Den som aldri klagte over noen ting, den som aldri var et «offer» i noe. Den som tok plassen sin og gav av seg selv.

Jeg tror du husker den personen veldig godt, for man mistet ikke personligheten sin. Det er det som er så fint med livet. Du er unik, og ingen i verden har den samme personligheten som deg. 

Men siden jeg nå er inne på dette med ting som er litt irriterende. Det er noen ting jeg ikke skjønner med oss mennesker, og hvertfall ikke vi som bor i Norge. Er dere klar over hvor bra vi har det?

 • Når du står i kø for å betale på butikken og den bak deg stresser med å betale fordi personen har så dårlig tid. Hvorfor det? Hvorfor er du her om du har så dårlig tid? Take a fucking chillpill
 • Folk som løper til bussen eller trikken, hvorfor det? De går hvert femte minutt og om du har så dårlig tid, ja da må du bare gjøre deg klar tidligere. Det er som om du skal i et viktig møte, kommer du for seint til det? Nei, og hvorfor gjør du ikke det? Fordi det er priotert, og handler om deg og helt sikkert penger. (selfish)
 • Folk som klager på utlendinger, de trenger å oppdatere seg litt på Norges historien ass. Vi var selv på rømmen back in the days. Kan vi for en gang skyld slutte å klage på hvem og hvor vi kommer fra.
 • Folk som sier homfili er en sykdom, hvordan vet de det? Er de homofil? Har de vært homofile? Eller har de lest en vintage bok som er skrevet for mange hundre årsiden. Folkens, bibelen er ikke en faktabok, og hadde den vært det tror jeg det er på tide å gjøre en update på det ene og det andre.
 • Bloggere som har blitt  «kjendiser» og tror selv de er mer viktigere enn Tenzin Gyatso. ( Dalai Lama)
 • Folk som mobber andre for å løfte seg selv opp, aldri skjønt den teknikken. Jeg tror barn ikke vet hva de gjør, men er man voksen så vet alle hva mobbing er. Det er ganske flaut å se voksne mennesker mobbe.

Ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Liv Hedemand

  heilt sant
  Kjempegglad i dæ.

 2. HAHAHA dette var veldig spot on. Du får det sagt du far.

 3. Takk Endelig noen som sa det, SPOT ON på mange mennesker

 4. Anne Vinnes

  Bare så enig. Liver er opp og ned, beveg deg videre<3

 5. Du får det sagt og det e heilt sant! ❤️ Du e fantastisk!