Slik sparer du tid og blir mindre stresset i en hektisk hverdag med familien

Heiiiia digge mennesker.

En av de beste morgen opplevelsene som kan skje i en hektiske hverdag er når jeg drar opp kjøleskapet og frokosten står klar, så det eneste jeg trenger å gjøre da er å sette på kaffen og nyte litt stillhet for jeg skal blogge tryne mitt bort, neida, joda…. Har dere smakt på kjøleskapsgrøt noen gang? Assa, kan get a aaamen to the jesus up in the heeey heeeey. Det er såååååå godt og så lett å lage.

Jeg har delt denne oppskriften før, men siden det er kommet nye mennesker på «The bloggert train» kjører vi på med en god gammal oppskrift i dag som virkelig metter og gjør deg glad. Lager du denne sparer du også tid i en hektisk hverdag.

unnamed-23

Kjøleskapsgrøt lages på et minutt før du legger deg om natta, og når du da står opp er frokosten ferdig. Den smaker helt sinnsykt godt og den er billig for lommeboken og bra for kroppen deres. Lag til hele familien om dere skal ut å reise, da får alle i seg god næring før de evt skal sette seg på flyet til neste destinasjon. Fly mat er det værste som finnes ass. Tull og tøys synes jeg.

 • 1-2 dl økologiske havregryn (karbo)
 • 1,5 dl melk
 • 1-2 ts flytende honning
 • 1 dl yoplait gresk kokos yoghurt (proteiner.) 
unnamed-22

Du blander alt sammen i et glass og rører det godt inn før du setter grøten i kjøleskapet med et lokk over. Der står den til du våkner opp. For å gjøre den litt fin fyller du toppen med friske bær, eller min favoritt er hakket mandler. Dette er sykt godt og anbefales på det sterkeste.

Om du har melkeintoleranse kan du bytte ut melken med:

 • Tine Laktosefri Lettmelk
 • TineMelk; Laktoseredusert
 • Soyamelk
 • Havremelk
 • Rismelk
unnamed-21

Og istedet for 1 dl yoplait gresk kokos yoghurt   kan du bruke:

 • Sprett yoghurt 4%
 • Laktosefri Yoghurt Naturell
 • Laktosefri Yoghurt vanilje/blåbær
 • Laktoseri Biola syrnet m blåbær
 • Soyayoghurt
unnamed-24

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Det er så himla digg faktisk!
  Om jeg får komme med en liten anbefaling: bruk oatly sin havremelk som er ment for å ha i kaffe (grå kartong), uansett om du tåler melk eller ikke! Den løfter retten enda et hakk!

  1. Espen Hilton

   Fantastisk. Kult med flere tips der

   😀

 2. Belinda

  Takk for fine oppskrifter :). Jeg har lyst til å prøve den her, men blir ikke 3dl havregryn for mye for en person?

  1. Espen Hilton

   Heiii Belinda og takk for påmindelsen. Denne av min er litt mer havregryn i men har rettet det nå 😀

 3. Denne oppskriften lager jeg nesten hver dag til frokost! Kjempe digg og enkel og lage! Jeg pleier i tillegg å ha i 1ss chia frø og litt kanel, det gir god smak og du får i deg omega 3 Går også ann å droppe honning og heller bruke sukrin gold eller banan som søtning til topping

  1. Espen Hilton

   FETT!

   Toppers med flere tips. 😀