Norges beste smoothie bowl ( Perfekt til ungene)

Ladida campers!

Er dere klare for muligens Norges beste (lørdags) smooothie-bowl? Det er jo sånn at noen ganger får vi alle et lite sukkerkick, jeg pleier å få dette på dager når det regner ute, eller om jeg er veldig sliten etter alt for mye jobbing. Er det en ting jeg ikke er fan av så må det være hvit sukker, så da er denne lille frukt bollen er perfekt til slike dager når sukkerkicket kommer løpende.

Det kan høres litt rart ut for noen, men har du testet hvordan hva som skjer med kroppen når du kutter ut sukker? Det er helt sykt, men man får rett og slett mer energi. Kroppen yter mer og du blir ikke like slapp som man eller pleier. Jeg unner meg sukker noen ganger, på kinodager. Man skal kose seg også, men alt handler om mengder, men sånn er det igrunnen med alt her i levet, til og med Tinder, neida….. Joda!

Denne oppskriften kommer kidsa til å elsker også, og det beste er å lage den sammen med ungene, tenk så moro ( og grisete)  de synes dette må være ( Oppskriften inneholder masse god næring som sunt fett, proteiner og karbohydrater. )

Dette trenger du til to personer. 

En pakke med grønkål, ananas, mango og banan smoothie. Denne finnes du i hylla på Rema 1000. (billig) 2 Eggehvite. 200 gram med Yoplait gresk yoghurt (kokos) 1 honningmelon som du deler i to ( Den inneholder mer kostfiber enn vannmelonen) 20 gram mandler, 20 gram økologisk havregryn.

( Jeg bruker også litt buddha’s awakening rawfood, men denne må dere ikke ha, det er bare meg som er litt helsefreak her, men er knall digg da)

Slik gjør du:

Kutt honningmelonene i to. Tøm innholdet i smoothie-maskinen sammen med alt annent som er nevnt. Når du har kjørt smoothie blandingen godt nok tømmer du innholdet tilbake i honningmelonene og drysser til slutt over litt ekstra pynt om du føler for det, om ikke så velbekommen.

Det beste er når du bruker skjeen i melonveggene. Den blandingen av smoothie og melon sammen. SAVA! Knallert..

Følg meg gjerne på snapchat & Instagram @EspenHilton for mer updates eller spørsmål.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så veldig godt ut! 🙂 Får nok prøve uten nøtter pga allergi, ellers blir det opphåvne lepper på meg som er kjipt 😛