DERFOR ÅPNER DU TINDER PÅ TORSDAGER!

Helgen er her og hårtuppan er kuttet av hos jentene på Meraki studio, så igrunnen burde jeg vært klar for verdens beste weekend hvor jeg matcher med randome single mennesker fra Tinder, men det er jeg altså da ikke. Det er fordi jeg er drittlei av å kommunisere med meg selv gjennom en app, og vi vet jo alle hvordan dialogen er på Tinder! (One way communication)

Men for dere som ikke helt vet hvordan livet er på Tinder en random torsdag, la meg forklare  (det skjedde i går)

Du vet når du kommer hjem fra jobb på torsdagen, du er litt sliten og lengter etter helgen. Du har allerede vasket leiligheten og den skinner som om du skulle være super klar for besøk i helgen. Det skjer jo aldri, men man vet jo ikke lissom. Du setter deg ned i den fineste sofaen sammen med et lite glass (7,5dl)

Du ser på telefonen og tenker: Skulle jeg ha sjekket Tinder? Det er jo helg snart, Nei! Im soooo over it! Aldri mer Tinder ass!

Klokken er 20:46 og du ser på telefonen igjen, og begynner sakte men sikkert å ha en dialog med deg selv:

«Det er jo snart helg og hvem vet, kanskje det er noen som er på besøk i Oslo denne helgen og de har nettopp lande og lurer på denne byen har å tilby, hvor bør de spise og hva bør de oppleve når de først er i Norge » Så om jeg laster ned Tinder nå betyr jo det bare at jeg er en hjelpende person, det er jo faktisk bare hyggelig tenker nå jeg.

3,5 dl nede i rødvinsglasset er Tinder lastet ned og jeg har nesten fått en sixpack på pekefingeren. Det svipes, to the left to the left everything you own in the app to the left og litt til høyre! Herregud så lykkelig jeg er i dette øyeblikket, (rød vinen som snakker)

Pluselig så……… IT`S A MATCH!

Jeg bare wow! Dette må være feil, såååå pen! Kanskje det er feil? Kanskje denne personen bare kom nær knappen. Åhhhh herregud nå ble jeg sykt usikker ass!  Skal jeg skrive først? Burde jeg vente? Hvorfor matchet vi? Skal vedde på noen tuller med meg nå! Nei, jeg skal hvertfall ikke være den første som skriver….

5,2 dl nede i rødvinen og Celine Dion – All by myself på høytaleren (not kiddin at all)

MELDING SENDT!

Fredag klokken 07:02

INGEN SVAR!

Whatever…… Tinder er herved slettet! (Hvertfall frem til neste torsdag.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hahah! Ej ler og ej ler Du e bare tidenes råeste fyr Espen! Og ja, kjenner meg veldig igjen! Tinder smaker ofte veldig godt med rødvin! Haha

  2. Camilla

    Hahaha! Assa jeg dauuer. Dette er som å lese om meg selv (bare at jeg har litt større glass.. ;P)
    Og de Tindergreiene dine på bloggerne.. Så festlig atte hjælp! Løkke tell da, man vet jo tross alt aldri

  3. Du altså Jeg må bare le! Har aldri prøvd en eneste dating app ( godt gift) men hadde jeg vært ung og singel høres det jo litt festlig ut daTakk for at du er du-koser meg med bloggen dun klem