Brokeback Mountain

Inneholder annonselenker

Hei og hopp torsdag

Favoritten om dagen er den blå varme «brokeback mountain» jakka som jeg shoppet på Ellos for noen uker siden. Den er perfekt enten om du kjører den til denim on denim, eller til en vanlig kordfløyelsbukse, og det er vel heller ingenting som slå kordfløyel nå på høsten og da helst i brun. Både til oss gutte og jenter. #sexy

Disse jakken ser man igrunnen komme inn på markedet hver eneste høst, men i år er den  blitt super trendy, og jeg skjønner hvorfor.  Min jakke er av merket Levis, og denne modellen kommer til å holde deg varm gjennom høsten . Snittet er slim, og jeg har størrelse medium i min. Jeg er 186 høy om noen der ute er samme størrelse som meg og lurte på hva jeg gikk for.

Denne jakken finner du HER!

Om ikke den jeg har på meg faller i smak til deg, eller til kjæresten din kan kanskje disse fargene og modellene gjør det lille ekstra i deres øyner.

Mørkeblå denim jakke HER!

Brun kordfløyel jakke HER.

Wrangler mørkeblå HER

Dette er min jakke, du finner den HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Er du klar over hvor god figur du gjør på bloggerne? Får lyst til å ha deg som bror, onkel, far og kjæreste på samme tid. Heier på deg!

 2. Hei Espen!
  I hårsdagens episode av bloggetne hadde veninnen din en hvit slimfit skibukse, har lett etter lik lenge, kunne du spurt hvor den er kjøpt?

  Jeg må også si at du gjør en utrolig god profil på tv og jeg ønsker deg alt godt videre! Stå på!

  1. Espen Hilton

   Ahh takker og bukker 😀

   Hmmm. Det er jeg ikke sikker på, kan høre 😀