MONDAYS

Hiv & hoy dere,

Mandag ass, mye mulig dagen hvor man drikker ekstremt mye kaffe og bruker ekstra lang tid for å sette kroppen i gir. Jeg hadde klokken på 0645 i dag, men i det telefon ringer ender jeg opp med å kaste deg i gulvet, jeg tror jeg var inne i en veldig aggressiv drøm, heldigvis tåler den «sponset» telefonen min ganske så mye. Klokken 08:10 kom jeg endelig opp og fikk satt igang mandagen, nå på min femte kopp med kaffe, ikke bra ass.

Så mitt tips er å alltid ha et glass med vann ved siden av kaffen slik at du ikke kroppen tørker inn og du ender opp med å bli sliten og får blir under øynene, for det kan fort skje med for mye koffeininntak.

Koffein stimulerer sentralnervesystemet, som igjen påvirker mange funksjoner i kroppen. Man får økt puls, kan få problemer med å sovne om kvelden og urinproduksjonen øker. Koffein øker også produksjonen av magesaft.

De fleste voksne inntar koffeinholdige drikker for smaken og den oppkvikkende effektens skyld, og nesten alle tåler moderate mengder daglig uten å få helseproblemer. Men søvnforstyrrelser kan oppstå også ved lave doser, særlig hos personer som ikke er vant til å drikke kaffe.

Ifølge en stor europeisk rapport, er fire kopper med kaffe trygt å drikke om dagen! ( hvis koppene er på 1,7 til 2 dl.)

Klokken er sponset.

Følg meg gjerne på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Elisabeth

  Følger med deg på bloggerne, Espen. Du virker bare så utrolig herlig!! Stå på ditt, og vær den du er.
  Håper du får en fin uke!!!
  Klem

  1. Espen Hilton

   ❤️❤️ I like så