Slik brenner du av fettet på magen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du begynner med oppvarming på 10 minutter hvor du jogger i rolig tempo for å få opp pulsen din. Etter du har jogget de ti minuttene skal du opp i oppoverbakke. Det vil se at du setter tredemøllen på 10 – 15% hvor hvor løpefarten din ligger på 5-6 km/t. Dette gjør du de neste ti minuttene.

FotorCreated-2

Etter disse tyve minuttene skal du gå av tredemøllen og utføre bulgarsk utfall (Se bildet), husk å ta med deg vekter før du inntar tredmøllen. Du velger selv kiloene på vektene. Gjør 12 X 3 B.Utfall på hvert bein.

Etterpå skal du igjen opp på tredmøllen, denne gangen setter du tredemøllen på 12km/t og begynner å løpe i 5 minutter, du trenger ingen motbakke denne gangen. Du vil kjenne det er tyngre i beina nå siden du har trent bulgarske utfall.

Etter løpeturen på fem minuttene skal du igjen av møllen for så å trene bulgarks utfall ppå nytt, denne gangen holder det med et sett 12 X 1. ( En runde igjen)

Opp på tredemøllen en siste gang nå, sett oppoverbakken på 15% og holder speeden på 5-7km/t og slik forsetter du de siste 5 minuttene, etterpå går du av møllen og kjører den siste bulgarske utfall øvelsen aka 12 X 1 på hvert bein.

Vi ses på snapchat & instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Madeleine

  Skal prøve dette i dag på treningsenter, takk 🙂

  1. Espen Hilton

   KULT 😀 KEEP ME POSTET

 2. Er det det samme som å løpe 1 stor oppoverbakke. Jeg bor i Nordmarka, Ved Bjørnholt. Og trenger da ikke 1 tredemølle, når jeg har skogen rett utenfor døra.
  Jeg å trenger å gå ned, men ikke haste slanking. Kult å følge med deg på Snapchat …
  hilsen Anne

  1. Espen Hilton

   Hei Anne, det blir faktisk hakket tyngre fordi å løpe ute er ujevnt terreng noe som gjør at du må bruke mer av kroppen så dette kommer til å gi deg super resultater 😀

 3. Er det det samme som å løpe 1 stor oppoverbakke. Jeg bor i Nordmarka, Ved Bjørnholt. Og trenger da ikke 1 tredemølle, når jeg har skogen rett utenfor døra.
  Jeg å trenger å gå ned, men ikke haste slanking. Kult å følge med deg på Snapchat …
  Hilaen Anne

 4. Susanne loland

  Hei Espen For ein skikkelig going du æ! Du bruker kokos i endel oppskrifter, har du ett forslag som kan erstatte det for oss som ikkje e så glae i kokos? Tusen takk Susanne

  1. Espen Hilton

   Klart det. Kommer litt ann på hva du skal bruke det til, men i frokosten elsker jeg rismelk. Til steiking bruker jeg faktisk bremykt. Jeg elsker det smøret, mulig litt for mye til tider, men uansett så er bremykt perfekt til steking. Evt olje da, men maten smaker ikke like godt med olje.

   Synd du ikke kan ha kokos, fy fasiken kyllingen blir magisk der

 5. Susanne loland

  Tusen takk Espen Skal prøve det!

 6. Rebecca

  Hei
  Da var dette prøvd, og så sinnsykt slitsomt Ha en fantstisk dag

 7. Rebecca

  Hei
  Da var dette prøvd, og så sinnsykt slitsomt:-) Ha en fantastical dag 😉